Filmul “Caini”, premiat la Cannes, va avea a doua vizionare astazi la TIFF

Home $ Cinema $ Filmul “Caini”, premiat la Cannes, va avea a doua vizionare astazi la TIFF

by | Jun 3, 2016 | Cinema

Unul dintre cele mai asteptate filme romanesti din cadrul competitiei TIFF.15, Caini, va avea a doua vizionare, pe 3 iunie, la Cinema Florin Piersic, de la ora 19:00. Este unul dintre evenimentele prezentate de Raiffeisen Bank la TIFF.15, banca fiind un sustinator al sectiunii Zilele Filmului Romanesc in ultimii 3 ani.

Lung-metrajul regizat de Bogdan Mirica a castigat premiul Federaţiei Internaţionale a Criticilor de Film (FIPRESCI) in sectiunea Un Certain Regard si a devenit, astfel, unul dintre cele mai discutate filme romanesti ale momentului.

Dragos Bucur joaca rolul lui Roman, un tanar de la oras, care ajunge intr-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gand sa vanda pamantul mostenit de la bunicul sau care a murit cu cateva luni in urma. In timp ce face demersurile pentru vanzarea mosiei, Roman devine, treptat, martorul unor evenimente bizare. Totul culmineaza cu descoperirea ca bunicul sau a fost un gangster local.

In roluri principale apar Vlad Ivanov si Gheorghe Visu, iar in roluri secundare actorii Teodor Corban, Raluca Aprodu, Costel Cascaval si Constantin Cojocaru.

Pe perioada TIFF, Raiffeisen Bank pune la dispozitia cinefililor si un spatiu de relaxare in Piata Unirii din Cluj. Aici puteti gasi carti de economie sau de film, pe care le puteti citi in voie. Recomandarea noastra este sa va faceti si un selfie, “de festival”, cu care puteti intra in concurs pentru unul din cele doua telefoane iPhone sau pentru o bicicleta Pegas. Ne vedem la cinema!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!