2 fire 2 paie @ Le General

Home $ Articole $ 2 fire 2 paie @ Le General

by | Jun 8, 2016 | Articole

Concert: 2 fire 2 paie

Pret intrare: 10 RON

2 fire 2 paie este un proiect unic, flexibil si acustic ce imbina radacinile traditionale romanesti si nu numai cu sonoritatile si stilurile personale ale unor muzicieni cu o activitate demna de apreciat. Stilul abordat este greu de definit. Dar imbinarea dintre genurile muzicale, efectele folosite si personalitatea muzicienilor a inspirat publicul bucurestean sa gaseasca denumirea potrivita pentru ce fac ei: folclor sfasietor.
Artistii si-au pus in minte sa schimbe lumea in care traim in ceva mult mai frumos. Ceea ce fac, felul lor de a fi, repertoriul ales si reactiile publicului sunt dovezi ca de fiecare data cand se aduna, reusesc sa aduca imbunatatiri vizibile vietii de zi cu zi.
Calitatea show-ului este recomandata de activitatea impresionanta a artistilor, care au experienta in foarte multe genuri muzicale (rock, pop, folclor, muzica clasica etc.) si activeaza si colaboreaza cu diverse proiecte (Phoenix, TAXI, Celelalte Cuvinte, Dirty Shirt, Ad Hoc, Partizan, Lexem, El Negro, Flavius Hosu etc.)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!