Atelier Secționând Arhitectura @ Zilele Arhitecturii 2016

Home $ Articole $ Atelier Secționând Arhitectura @ Zilele Arhitecturii 2016

by | Jun 8, 2016 | Articole

Atelierul are ca scop studierea unor materiale didactice contemporane, prin realizarea unor machete de studiu la scară mare, ce oferă studenților un detaliu de travee, care poate devein chiar și “suport de curs”.

Pe lângă materializarea acestor machete, se vor studia noi metode ce pot face suportul alternative al unor materiale didactice, puse în comparație cu modul de predare actuală. Rezultatul studiului va fi prezentat in cadrul Zilelor Arhitecturii, sub forma unui dezbateri pe marginea acestui subiect.

Totodată, studenții care participa la acest atelier vor avea șansa să afle mai multe despre prelucrarea materialelor la CNC (Unealta cu comandă numerică). Vom afla împreună răspunsurile la următoarele întrebări: Ce este un aparat CNC? În ce domenii se folosește? Cum poate fi folosit în Arhitectură? Într-un cadru foarte interesant, cel al Fabricii de Pensule.

Atelierul va avea loc în Fabrica de Pensule în zilele de 19-22 Iunie, va fi coordonat de dr. arh. Dana Julean și de stud. arh. Andrei Simon.

Pentru mai multe detalii: Andrei Simon – 0743462458 sau la office(at)astacluj.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!