5 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ 5 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

by | Jun 22, 2016 | Recomandări

O nouă săptămână, o nouă provocare! De a cunoaște oameni noi, de a petrece timp relaxant care să-ți mențină bateriile încărcate, de a încerca noi combinații culinare sau băuturi, de a cunoaște Clujul mereu din alte și alte perspective. Așadar, săptămâna aceasta includem în agendă câteva evenimente care nu se întâmplă chiar în fiecare zi și de care putem să ne bucurăm pe low budget. 

Susține barmanii locali la World Class și seara stai la o poveste cu ei
Programul DIAGEO Reserve WORLD CLASS este cel mai mare program de instruire in domeniul mixologiei din industria bauturilor alcoolice, iar competitia WORLD CLASS este cea mai importanta competitie pentru barmani la nivel mondial.

Miercuri, după competiția ce va avea loc la Club NOA (acces liber), Paul Sfirlea, David Rios – castigator al finalei globale World Class 2013 și Stephanie Jordan – Global Brand Ambassador Tanqueray Gin – vor pregăti unele dintre cele mai speciale cocktailuri. Dacă te-ai întrebat mereu cum fac barmanii să-ți preparare băutura perfectă, exact de care tu ai nevoie, dar nu ai curaj să intri în vorbă cu unul atunci când te așezi stingher la bar, acest eveniment este pentru tine. Vei descoperi secrete din spatele barului, iar cocktailurile realizate de David Rios te vor face să le comanzi și tu apoi, la o ieșire în oraș. Detalii aici.

#Sprinkle joy into your #weekend #cocktailbar #drink

A photo posted by Charlie Pub (@charliepub) on

Ia cina în aer liber.
Joi, Food Meets Beer se mută în stradă și devine Street Food Meets Beer. Sunteți, așadar, invitați să luați parte la lansarea unui nou concept care propune să se gătească în văzul consumatorilor și să se faciliteze accesul la bunătăți, fără întreg ritualul de mers la restaurant. Cina va avea loc in curtea unei case din cartierul Gruia și va cuprinde un meniu savuros, completat de niște beri speciale. Detalii despre meniu și participare găsești aici.

Fă cunoștință cu arhitectura
Evenimentul este dedicat și publicului larg, nu doar specialiștilor. Nu contează dacă ai avut până acum tangențe cu domeniul sau este o simplă pasiune ori curiozitate, organzatorii își propun să îl facă mai cunoscut şi asumat din cât mai mult direcții. Atelierele sunt totuși pentru specialiști și se percepe taxă de participare, însă conferințele, discuțiile, vizitele, expozițiile și petrecerea de închidere (26 iunie @ Habitat Gheorghieni, Între Lacuri) sunt toate cu intrare liberă. Detalii aici.

#covor3D #zilelearhitecturii

A photo posted by Andreea Pop (@reeapop) on

Dansează în Parcul Central
Știm că mai poți, chiar dacă sâmbătă ai dansat pe deal mult după răsăritul soarelui și ai admirat Clujul din vârful Feleacului. Acum ne întoarcem în oraș, unde până la miezul nopții ne bucurăm de muzică, soare si voie buna chiar in fata Cladirii Casino, iar apoi ne mutăm la Sala Polivalentă unde vom dansa în primul rând până se ivesc zorii . Poveștile de neuitat le creează Ion Ludwig, a.p.prods, Vlad Dinu, Paul K și RQZ. Te-am convins? Urmărește evenimentul pentru detalii aici.

▼ Let’s do it again.. soon ______________________ #alandala

A photo posted by ⠀A L A N D A L A ▼ (@alandala_events) on

Mănâncă o înghețată
Pur și simplu pentru că e atât de bună, iar în oraș e atât de cald, o înghețată delicioasă merită un moment de tihnă în centru pe o bancă ori la clopot, pe Eroilor. Ieri am hotărât că merg pe jos spre casă, ceea ce însemna să traversez Piața Unirii. Așa că într-un impuls de moment, am trecut pragul gelateriei și la plecare mi-am promis că mă întorc. De ce? Ospitalitatea și pregătirea celui din spatele sortimentelor de înghețată 100% naturală dezarmează până și cel mai exigent oaspete. Ești invitat să deguști orice îți face cu ochiul, o parte din specialități fiind pe bază de fructe, iar o parte pe bază de lapte, iar pe mine m-au câștigat cu ciudățeniile din meniu: ananas și rucola, portocale și ghimbir, căpșuni și oțet balsamic. Nu vă speriați dacă sunteți mai conservatori, afine cu pere și alte similitudini trec cu siguranță testele.

Noi ne-am făcut planurile săptămâna asta, cu voi unde ne vedem?

sursa cover foto

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!