5 lucruri pe care să le faci weekend-ul acesta în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ 5 lucruri pe care să le faci weekend-ul acesta în Cluj

by | Jul 22, 2016 | Recomandări

E vineri, deși cu siguranță n-are nimeni nevoie de un reminder în acest sens. Însă e prima vineri după Electric Castle, și la un calcul scurt, probabil depresia post-festival stă să treacă, dar va mai dura puțin. Propunerile pentru acest weekend sunt mai lejere, ca să ajute recuperarea după cel prelungit de săptămâna trecută. Avem, așadar, accent pe relaxare, plimbări, experiențe culinare și puțin dans.

Bucură-te de un picnic spontan
Nu putem spune că vremea e caniculară, deși e final de iulie, așadar un picnic neplanificat într-un loc unde nu ai mai fost nu poate fi decât o idee bună. Ia-ți prietena/prietenul sau prietenii, o pătură și ceva de mâncare (Pasta la Vista, o piadina, un burger, pizza ori ce-ți poftește inima) și caută un loc pe care să-l descoperi acum. Du-te în capătul străzii Uliului din cartierul Grigorescu și bucură-te de liniște și panorama spectaculoasă. Sau vizitează parcul Iuliu Prodan din Zorilor, alt loc mai puțin aglomerat de care puțină lume știe. Poți să iei și hamacul, și să-ți alegi un loc pentru agățarea lui din ideile de aici.

You can't beat this romanian tradition "barbeque"

A photo posted by Katai Robert (@katairobi) on

Susține-ți favoriții la raliu
Dacă n-ai fost încă la un raliu, e timpul să te lași fascinat de experiență. Toate filmele alea cu mașini puternice și mize mari pot deveni un fragment din weekendul ce începe azi, de care să te bucuri și tu în realitate. Joi a început Transilvania Rally 2016. Mâine concurenții vor urca la Beliș înainte de prânz, iar ziua se va încheia cu ultima cursă, devenită deja tradiție, la Polus Center. Tot acolo va fi și premierea, în zona food court-ului. Detalii aici.

Badass kombi #rally #mitsubishi #evo #kombi #motorsport #transilvaniarally2016 #bcrleasingrallyteam #badass

A photo posted by Bogdan Cretu (@global.walker) on

Dansează până la răsărit pe Dealul Feleacului
Alandala Panorama ne impulsionează să admirăm orașul și să dansăm deasupra lui, aproape de nori, de la apus până la ivirea zorilor. Dealul va răsuna în fascicule de sunet și în cele mai tari lumini pe care le-ai văzut. Muzica este asigurată de Silat Beksi, Mathei și RQZ. Întoarce-te și săptămâna asta aici pentru vibe-ul tău preferat. Detalii aici.

#alandalapanorama

A photo posted by Beccalli Michele (@beccallimichele) on

Explorează împrejurimile Clujului 
Deconectează-te de agitația metropolei cosmopolite și bucură-te de natură. Weekendurile sunt ocazii perfecte să redescoperi zone de care poate ai uitat sau să vizitezi altele unde încă nu ai apucat să ajungi. Câteva recomandări ar fi Cheile Turzii, Laguna Albastră – un lac în apropierea comunei Aghireșu -, Delta Ardealului și stufărișurile de la Sic sau Cascada Vălul Miresei din Răchițele. Este una dintre cele mai frumoase din țară, având o înălțime de peste 30 de metri. Așadar, ai unde să te plimbi în acest sfârșit de săptămână.

Retrăiește autenticitatea mersului la piață
S-au redeschis piețele volante, iar tu ești invitat sâmbătă la Sala Sporturilor să îți cumperi legume sănătoase de la producători locali. Produsele tradiționale de la micii întreprinzători, bine preparate și fructele ori legumele crescute în grădină te vor face să uiți de cele din supermarketuri măcar în acest weekend. Apoi mergi acasă și te poți relaxa gătind ceva bun. Programul de funcționare este între 07:00 – 15:00.

#lapiață #babyvegetables (;

A photo posted by Foa (@florin_scripca) on

Așadar, cu tine unde ne vedem?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!