Artizen – Somes 2021

Home $ Articole $ Artizen – Somes 2021

by | Aug 4, 2016 | Articole

Artizen Cluj 2016 face parte din European Artizen Initiative formată din 6 țări europene. Artizen promovează arta ca spațiu esențial pentru societatea contemporană. Proiectul include o rezidența pentru două colective de artiști europeni, și două colective de artiști români. În perioada rezidenței (25 iulie – 12 august) artiștii vor explora și cerceta spațiul public aflat în tranziție. Rezultatele (performance-uri, o publicație, afișe, treasure hunt cultural, și o instalație) vor fi prezentate într-un eveniment de două zile, pe 13- 14 august 2016 in Parcul Feroviarilor și pe porțiunea din râul Someș adiacentă parcului.
Vom avea și muzica, Regatta și Picnicul Diversității. Vor fi și ateliere pentru toate vârstele. Vom anunța în scurtă vreme programul întreg al evenimentului așa că stați aproape.

Artizen este parte din Somes 2021. Transformăm Someșul într-un loc de întâlnire, un spațiu de creație și relaxare, o zonă de promenadă, o scenă pentru discuții constructive, apreciate de toți la aceeași valoare.
Te așteptăm cu muzică bună, ateliere, dezbateri și discuții, diverse întreceri sportive, zone de relaxare, concursuri cu mize umanitare și câte și mai câte.
Ne vedem la Someș pentru că și tu ești riveran.

artizen

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!