Poze: Untold Festival 2016 – Ziua #3

Home $ Festivaluri $ Poze: Untold Festival 2016 – Ziua #3

by | Aug 7, 2016 | Festivaluri

Untold Festival 2016 – Ziua #3

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe URSUS UNTOLD ARENA! Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Deși era programat să coboare de pe scenă în jurul orei 5 dimineața, Armin Van Buuren și-a încheiat show-ul în fața publicului la ora 7.00, moment în care a îngenunchiat în fața festivalierilor. Armin Van Buuren a îmbrăcat și el tricoul echipei naționale de fotbal a României, inscripționat cu numele său și cu mesajul „UNITED” iar la final când a coborât a dat mâna cu fanii lui. Armin Van Buuren a explicat în aeroport la plecarea din Cluj și ce a însemnat momentul în care a luat steagul României.

Artiștii trebuie să promoveze altfel de mesaje mai ales în contextul zilelor noastre. De aceea am și intitulat albumul meu Embrace iar la astfel de festivaluri vezi oameni din întreaga lume care sunt uniți de armonia muzicii. – Armin Van Buuren

La începutul spectacolului de lumini și culoare, Armin Van Buuren a declarat că show-ul de anul trecut a fost unul dintre momentele lui favorite din anul 2015.

Și la celelalte scene numărul de participanți a fost mult mai mare decât în primele două zile. Parcul Central a fost invadat de festivalierii care au experimentat rând pe rând toate provocările regatului UNTOLD.

În cea de-a treia zi a festivalului pe URSUS UNTOLD ARENA au mai urcat Nneka, Kwabs, Twoloud, trupa care compus imnul UNTOLD 2016 și W&W. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Sasha, Damian Lazarus, Grasu XXL, Foreign Beggars, Pendulum, NU și Kristian Nairn.

Kristian Nairn a urcat în cea de-a treia seară a festivalului pe scena Stormkeep. Mii de festivalieri au participat la show-ul oferit de Hodor. Acesta s-a arătat extrem de încântat de faptul că participă la UNTOLD și a declarat că festivalul are unul dintre cele mai bune line-up-uri pe care le-a văzut.

Cei peste 80.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit aseară experiența unică a celui mai așteptat eveniment din România, UNTOLD. Numărul exact de persoane participante la ediția din 2016 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!