BE(at)CAUSE @ CBC Rooftop

Home $ Party $ BE(at)CAUSE @ CBC Rooftop

by | Aug 11, 2016 | Party

„BEatCause…we save the piano” te provoacă la mișcare pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Pe 26 august, de la 18.00 fix, suntem cu toții pe acoperișul Cluj Business Center, energizați de trainerii CBC Fitness Corner, care vor susține șapte clase de antrenamente sportive. Khai Bo, Cycling, Tabata&Power Core, Zumba, Stretching pe acoperișul CBC, adică o experiență unică, pe care nu ai cum să o ratezi.
Ne mișcăm și ne simțim bine pentru a readuce zâmbetul pe buzele tinerilor muzicieni, care își doresc pianul Casei de Cultură a Studenților înapoi pe scenă, în lumina reflectoarelor.

beatcause

#1banpentrupian este campania de strângere de fonduri demarată în această primăvară de BeardBrothers, în colaborare cu International Jazz Day Romania. Atunci s-au strâns 1.500 de euro, care au fost folosiți pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților.
Instrumentul muzical datează din anii ’60 și de atunci a fost folosit de toate generațiile de tineri, care au ajuns apoi să studieze la școlile clujene de muzică.

Mai avem nevoie de 1.200 de euro pentru ca pianul să ajungă iar acolo unde-i este locul: pe scenă. De aceea ne propunem ca la ediția din august a BEatCause să strângem această sumă.

Ce trebuie să faceți? Să veniți la eveniment și să vă cumpărați brățara de acces, care costă 15 lei. Dacă vreți să donați extra, veți avea la dispoziție și o urnă.

Va fi o după-amiază pe cinste: pe lângă sport și muzică, vă veți putea răcori în chill-out zone, cu limonadă proaspătă. Vom avea multe concursuri cu premii la fața locului, iar cu brățara de acces veți putea participa și la concertul inaugural al pianului gata restaurat, pe care vrem să-l organizăm în septembrie.

Cât de minunat este să facem sport în aer liber și să petrecem un apus de august împreună, pentru o cauză nobilă!

Haideți la BEatCause! Donați #1banpentrupian

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!