Kings on ice & Vienna Strauss Orchestra @ Sala Polivalentă

Home $ Articole $ Kings on ice & Vienna Strauss Orchestra @ Sala Polivalentă

by | Aug 29, 2016 | Articole

KINGS ON ICE: Evgeni Plushenko & Edvin Marton alături de Vienna Strauss Orchestra revin la Cluj-Napoca cu un nou spectacol de excepție

După un show sold out în 2015, Kings on Ice revine la Cluj-Napoca, vineri, 9 decembrie 2016, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă. Show-ul de clasă mondială este unic prin perfecțiunea, pasiunea și strălucirea cu care patinatorii se dedică momentului artistic, acompaniați de către inconfundabila Vienna Strauss Orchestra și de sunetele magnifice ale viorii Stradivarius.
Inegalabilul Evgheni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, le va readuce în memorie spectatorilor momentele de glorie din cariera sa artistică. Alături de el, pe gheața Sălii Polivalente vor aluneca pe ritmurile muzicii Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, dublul campion mondial Stephane Lambiel și campionul mondial din 2007, Brian Joubert.
Spectacolul va fi întreținut de Vienna Strauss Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre simfonice din lume, cunoscută pentru fidelitatea compozițiilor lui Strauss. Orchestra va susține un concert impresionant, marcând interpretările emoționante și elementele acrobatice periculoase prin acorduri ale muzicii clasice. Tradiția continuă și în acest an, astfel că Edvin Marton va mânui magistral și de această dată celebra sa vioară Stradivarius.

Prețurile biletelor variază între 110 și 495 lei, astfel:
VIP Loja + Catering – 495 RON
VIP + Catering 455 RON
VIP ICE 425 RON
Categoria I 325 RON
Categoria II 225 RON
Categoria III 165 RON
Categoria IV 110 RON

Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro.

kings on ice

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!