Untold 2016: altfel de interviuri cu Martin Garrix, Faithless, Hodor și alții

Home $ Articole $ Untold 2016: altfel de interviuri cu Martin Garrix, Faithless, Hodor și alții

Ai uneori impresia că sunt lucruri nespuse pe care nu ajungi să le afli? Persoane pe care nu ajungi să le cunoști cu adevărat ori povești pe care nu le vei auzi nicicând?

A trecut deja aproape o lună de la Untold, dar nostalgiile zilelor de festival sunt tot acolo. Și noi am fost la festival, însă am încercat să îl descoperim și prin alte detalii… acele detalii ce țin de artiști și latura lor umană, imposibil de pătruns atunci când tu ești în public și ei sunt pe scenă.

Așadar, am făcut o serie de mini-interviuri puțin mai neobișnuite. Am folosit ocaziile conferințelor de presă, accesibile doar, ei bine, presei, și am spart bariera întrebărilor rigide, mereu aceleași, ale jurnaliștilor, referitoare la mâncare tradițională, colaborări sau planuri de viitor. I-am pus în dificultate, dar reacțiile lor au meritat!

În clipul de mai jos, afli de la Martin Garrix, Dannic și Tanya Stephens ce superputeri și-ar dori să aibă, de la Grasu XXL ce ar lua cu el pe Marte, iar Faithless își numește autobiografia. Ah da, și o să fii uimit cu cine ar bea o cafea Hodor din Game of Thrones. Kristian Nairn, pe numele său real, despre care poate nu știai că e și DJ.

Play, enjoy & share. Să afle și alții! Tu cum ai fi răspuns în locul lor?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!