Mica Sirenă @ Casa de Cultură a Studenților

Home $ Articole $ Mica Sirenă @ Casa de Cultură a Studenților

by | Sep 4, 2016 | Articole

Copiii adoră sa vadă cum personajele îndrăgite de ei prind viaţă pe scenă, motiv pentru care am ales sa aducem din nou la Cluj spectacolul cu cele mai bune review-uri din partea celor mici şi mari deopotrivă.

Celebra poveste a lui H. C. Anderson, va fi redată sub forma unui spectacol pentru copii captivant, plin de culoare, farmec si mister care urmăreste aventurile Micii Sirene îndrăgostită de un prinţ pământean şi nevoită să lupte cu forţele răului şi cu prejudecăţile tuturor pentru a-şi apăra iubirea şi visul.

Pentru că împreună putem fi şi mai buni, dorim să continuăm si de data aceasta, dorinţa noastră de a aduce mai multe zâmbete nu doar copiilor care se bucură de spectacol ci şi celor care nu au această sansă. Astfel, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta “ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie “Delia Grădinaru”, pentru a veni în sprijinul copiilor si tinerilor dependenti de dializa.

Preţ bilet 29 lei si 39 lei în functie de poziţionarea locurilor în sală. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm ca pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

mica sirena

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 3 şi 10 ani.

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat in limba română.

Bilete disponibile online www.biletmaster.ro, precum si la standul de bilete din Iulius Mall.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!