Friday bEATs @ Pensiunea La Mesteceni

Home $ Articole $ Friday bEATs @ Pensiunea La Mesteceni

by | Sep 15, 2016 | Articole

Știi care sunt ingredientele cele mai potrivite pentru organizarea unui eveniment de neuitat? Fără nici o urmă de îndoială sunt prietenii faini adunați în același loc și în același timp, toți dornici de socializare într- o locație încântătoare, însoțiți de muzică bună și de mâncare pe măsură.

Dacă după Untold și Electric Castle nu ți-a trecut încă pofta de noi experiențe, trebuie să știi că #LaMesteceni îți alimentează setea de a descoperi și de a experimenta cele mai gustoase evenimente și te hrănește cu muzică de calitate, atmosferă încântătoare și mâncare savuroasă pregătită de Chef Ciprian Tataru și Chef Tudor Marcu.

beats_tudormarcu_cipriantataru

Pensiunea La Mesteceni propune o serie de evenimente nemaiîntâlnite la #Cluj, bEATs, prilej cu care Ciprian Tătaru și Tudor Marcu devin dj-chefi rezidenți ai pensiunii prin lanserea acestui concept. Primul eveniment de acest fel are loc în data de 16 septembrie. Experimentul culinar vă va face papilele gustative să danseze de bucurie. Țineți minte: nu pierdeți acest eveniment culinar-concept!

Poti participa la eveniment dacă iti vei rezerva locul la masa sunand la numărul de telefon 0754041508 sau intrand direct pe lamesteceni.ro. La Mesteceni inovăm intotdeauna așa că trebuie să știi că sunt șanse foarte mari să îți faci noi prieteni. Avem doar 50 de locuri disponibile asa ca ar trebui sa te grabesti!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!