Work Off. Life On. Despre noul sezon de evenimente la Euphoria Music Hall

Home $ Articole $ Recomandări $ Work Off. Life On. Despre noul sezon de evenimente la Euphoria Music Hall

by | Sep 21, 2016 | Recomandări

În materie de cluburi şi petreceri, fiecare început de toamnă și noul val de studenți vin odată cu startul noului sezon de evenimente. Multe dintre locaţii prezintă anual noi idei de evenimente, concepte și diverse motive pentru a nu sta în casă în sezonul rece. Unele cluburi au dat deja startul sezonului, altele se pregătesc pentru acest final de lună.
Pentru că vrem să aflăm din timp cum s-au pregătit și ce putem alege pentru serile de weekend sau chiar din timpul săptămânii, am început să întrebăm în stânga şi-n dreapta și să-i tragem de limbă pe cei răspunzători. Începem cu Euphoria Music Hall, care propune un weekend ce începe mai devreme, într-o alchimie socială perfectă, cu iz de libertate. Pentru a afla mai multe, am discutat cu Ioana (PR), care ne-a răspuns mai jos câtorva întrebări.

Imaginează-ți… Zâmbete aprinse în jurul tău, beat-uri și licori ce înalță spiritele și te fac să-ți dorești să te miști, să sari, să cânți. Începem când soarele e încă sus și continuăm până târziu, în noapte…

Ne-aţi ţinut în suspans toată vara. Ce pregăteşte Euphoria Music Hall pentru noul sezon?
Ioana: Va fi o toamna plină, cu multe trupe şi artişti care vor însufleţi clubul, asta garantăm. Dar cel mai important este că, începând cu acest sezon, la Euphoria Music Hall vom avea, joia, un concept nou pe piaţa de entertainment: LogOut – Work Off, Life On. Ce înseamnă asta? Că evenimentul începe la ora 18.00, cu o atmosfera de warm-up, şi continuă cu artistul sau trupa invitată în fiecare joi, de la 21.00. Da, am mutat distracţia câteva ore mai devreme tocmai pentru a mulţumi un segment de public care a fost ignorat până acum.

logout-euphoria

Cui i se adresează noul format LogOut?
Ioana: Mie, ţie, prietenilor noştri şi multora dintre noi care îşi doresc să se bucure de un concert sau un party reuşit în oraş, în timpul săptămânii, fără sâcâitoarele dureri de cap de a doua zi. Fie că eşti student, freelancer sau angajat, LogOut prinde la public. Păstrăm atmosfera şi concertele live, deja o tradiţie pentru Music Hall, doar că le mutăm puţin mai devreme, pentru satisfacţia celor care participă.

Ce trupe vom putea vedea joia la LogOut?
Ioana: Dăm tonul la LogOut cu Moonlight Breakfast, pe 6 octombrie, şi continuăm cu mulţi alţii. Numele lor le vom anunţa pe parcurs. Vor fi artişti atât români, cât şi străini. Cel mai probabil, vom continuă deja prietenia avută cu cei de la Subcarpaţi, iar băieţii vor fi prezenţi pe scena din Music Hall în diferite formule. Mai multe nu putem da din casă, însă va spunem că şi vinerea am schimbat formatul şi vom găzdui cei mai îndrăgiţi DJ-i şi trupe.

Euphoria este unul dintre cele mai vechi cluburi din Cluj. Deşi a schimbat locaţiile, a rămas una dintre principalele spații pentru petreceri şi concerte. Cum aţi reuşit să surprindeţi mereu publicul şi să-l ţineţi aproape?
Ioana: Am crescut odată cu publicul nostru şi ne-am adaptat. Că să ajungi la el, trebuie să îl „hrăneşti” mereu cu noi experienţe. Tocmai de aceea venim cu noul concept LogOut. Oferim nu doar o scenă de muzică live, ci o întreagă poveste: ieşi la un pahar imediat după job, poţi să comanzi şi ceva de mâncare– pentru că vom oferi această posibilitate – într-o atmosfera plăcută, şi nu eşti nevoit să aştepţi concertul până la miezul nopţii.

euphoria-music-hall

Studenţii s-au obişnuit cu tematica petrecerilor Euphoria Music Hall, spre exemplu miercurea ne vedeam la College Party, joia la concerte live, iar vineri şi sâmbătă la diferite petreceri tematice. Există schimbări în această direcţie?
Ioana: Ne vedem în continuare miercurea la College Party. Vom avea multe butoaie de bere de golit şi vor fi multe nopţi nebune. Joia ne vedem la LogOut, iar vinerea la Sound Factory. Veţi vedea diverşi artiști talentați la pupitru şi mulți invitaţi speciali. Cât priveşte sâmbătă seară, va fi Dirty Disco. Cât de “dirty” va fi, vom vedea, ştim sigur că va fi locul unde toţi vor dori să fie la sfârşit de săptămână.

Cum consideraţi că s-a schimbat felul clujenilor de a se distra în ultimii ani?
Ioana: Clujul a crescut mult la capitolul “entertainment” în ultimii ani. Au apărut concepte noi de petreceri în locaţii ieşite din tipar. Festivalurile au ridicat foarte mult aşteptările celor din faţa scenei şi asta e bine. În acelaşi timp, multe trupe abia aşteaptă să vină să concerteze la Cluj, pentru că publicul de aici este unul cu totul special. Chiar dacă nu am câştigat titlul de “Capitală Culturală Europeană” suntem, cu siguranţă, “Capitala Muzicii”. În acest context, nu putem decât să ne dorim şi să facem tot posibilul ca Euphoria Music Hall să fie cel mai viu şi eclectic loc din această capitală.

euphoriamusichall

Work Off, Life On!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!