LogOut cu Moonlight Breakfast

Home $ Articole $ LogOut cu Moonlight Breakfast

by | Sep 25, 2016 | Articole

LogOut cu Moonlight Breakfast
Bilete: 25 de lei in avans, 30 de lei in ziua concertului.

Te-ai satura sa nu stii unde sa iesi joia? Iti spunem noi: vii la #LogOut. Incepem devreme, de la 18.00, cand soarele e inca sus, te incalzim la warm-up alaturi de gasca si colegi, iar apoi invitam head-liner-ul pe scena. Nu mai tarziu de 21.00, in caz ca vrei sa trezesti fresh a doua zi :). So, Work Off, Life On!

logout moonlight breakfast

Bazooka, Christie, Adita si Dan Rusanescu, intr-un cuvant Moonlight Breakfast, deschid LogOut-ul din Euphoria Music Hall cu noul album Time, joi, 6 octombrie, de la 21.00.

Pentru prima data veti putea asculta live in Cluj piese de pe noul album, fiind compuse in acelasi stil, ce combina cu aceeasi gratie influente de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Gipsy, Jazz sau Swing.

Sunt fresh, sunt autentici, succesul lor a depasit de mult granitele Romaniei, iar show-urile lor live sunt un adevarat spectacol auditiv si vizual. Va fi placerea noastra sa-i avem pe scena in deschidere la LogOut-ul de joi si sa impartasim cu voi aceasta bucurie.

Moonlight Breakfast se evidentiază prin stilul „retroelectro” , un mixt de jazz, dance, electro, soul si multe alte condimente muzicale prin care reusesc sa creeze o armonie intre sound-ul clarinetului specific anilor ’40, al sintetizatoarelor anilor ’80 si cel al productiei contemporane de calitate.

Albumul Time al trupei a fost lansat in aprilie 2016 exclusiv in Romania, lansarea internationala si turneul european de promovare fiind programate pentru toamna acestui an.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/8X81” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatiile au fost castigate de catre Diana Toth si Irina Stef.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!