Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016

Home $ Cinema $ Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016

by | Oct 4, 2016 | Cinema

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016 – ediţia XXI

Şi în acest an, doar spectatorii din Cluj-Napoca şi Bucureşti se vor bucura de acest spectacol al filmelor de publicitate.
Evenimentul din Cluj-Napoca – cel mai cinefil oraş al ţării – va avea loc pe 26 noiembrie 2016, ora 20:00, la cinematograful Florin Piersic, loc de referinţă pentru iubitorii de film clujeni.
La fel ca anul trecut, filmele vor rula simultan, atât în sală, cât şi în holul cinematografului unde se va instala un ecran mare şi se va amenaja un bar cu zonă de lounge.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate(NDP) a ajuns la a XXI-a ediție. La fel ca şi anul trecut, proiețiile vor avea loc doar în Cluj-Napoca şi Bucureşti.
La Cluj-Napoca, cel mai cinefil oraş al țării, evenimentul se va desfăşura pe 26 noiembrie 2016, ora 20:00, la cinematograful Florin Piersic, loc de referință pentru iubitorii de film clujeni.

Evenimentul include cele mai spectaculoase spoturi, campanii sociale și povestiri cu final neașteptat.

„Devoratorii” vor avea acces şi la producţii care vorbesc despre istoria publicităţii de-a lungul timpului. Cinemateca Jean Marie Boursicot va livra, ca şi în anii precedenți, din arhiva proprie, spoturi de colecţie pe care nici măcar spaţiul generos al internetului nu le regăsește.

Întreaga seară va fi împărțită în 4 calupuri, pauzele pentru dezmorțire fiind punctate de umorul lui Nicu Bendea.

Holul cinematografului va fi amenajat, şi el, ca un cinematograf cu ecran mare pentru proiecție, dar şi mese, scaune, baruri, etc.

PREŢURILE BILETELOR:
Categoria I – 98 lei
Categoria II – 79 lei
Categoria III – 68 lei
Categoria IV – 59 lei
Categoria V – 49 lei

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Biletele sunt puse, în vânzare, la birourile Diesel Events, la casieria cinematografului „Florin Piersic” și online, pe eventim.ro si biletmaster.ro, dieselevents.ro.
Informatii bilete: 0264/439043; 0730/083.881; 0372/765432 sau prin email la [email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!