Menage a trois @ TiMAF

Home $ Festivaluri $ Menage a trois @ TiMAF

by | Oct 13, 2016 | Festivaluri

Menage a trois

Spectacolul Menage a trois, după Neil Simon, este o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara, cat si in comunitatile romanesti din diaspora. Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montari moderne și curajoase.
Menage a trois s-a jucat la Paris, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart si are invitatii, carora le va da curs in toamna la Dublin, Ankara si Zurich.

SINOPSIS:
Doi ziarişti faliti (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă – Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, de o ora si douăzeci de minute.

menage-a-trois

IOAN ISAIU – un actor complet – de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Ingerasii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopti de vara, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.

ANCA LĂCUSTEANU poate fi văzută în spectacolele Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour, Improvizacii, Poveste sexuala pentru pian si orchestra.

SORIN MISIRIANȚU – A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege.
Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și străinătate.

Prețul biletelor: 20/30/40/50 lei (diferențiat în funcție de locul din sală)
Bilete disponibile online.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!