Stand-up Comedy cu Dezbracatu, Unguru Bulan si Nicu Bendea

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Dezbracatu, Unguru Bulan si Nicu Bendea

by | Oct 22, 2016 | Stand-up Comedy

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy editia a 4-a prezintă:

Show de stand-up comedy cu Dezbracatu’, Unguru’ Bulan si Nicu Bendea.

fisc-dezbracatu-bendea

Dezbracatu’ de la Cronica carcotasilor sau Codrut Keghes a realizat emisiuni precum “COMEDY BAR” inainte de binecunoscuta emisiune de satir si unor Cronica carcotasilor. Iubeste oamenii si pe unde trece straneste veselie si zambete. Oamenii sunt in permanenta sursa lui de inspiratie. Este ferm convins ca talentul sau este un har divin. “TALENTUL E CEVA DE SUS, DE LA DUMNEZEU. DEGEABA TE DUCI LA FACULTATE DACA NU AI PALMA LUI DOAMNE DOAMNE PE CAP.”Este mereu pe drumuri intre munca de la radio si cea de la televiziune dar nu se plange, si va fi pentru prima ora la un show de stand up comedy in Cluj.

Unguru’ bulan a inceput ca si un proiect audio care implica patru personaje: Unguru’ Bulan, Fratzica, Gushteru’ si C8ilu'(Coptilu’). Continutul scenetelor era reprezentat de dialoguri haioase intre cei patru, pe diverse teme sociale, economice, sportive sau chiar politice, in functie de actualitatea lor. Proiectul a debutat in 2005, dintr-o pura intamplare, asa cum declara Ciprian Catunescu(Unguru Bulan), autorul proiectului si al celor patru personaje. Prima sceneta, cunoscuta de internauti sub numele de “Erdeesh”, a fost menita sa descreteasca fruntile colegilor din postul de radio la care lucra Ciprian la acea vreme. De vineri, cand a fost creata sceneta si pana luni dimineata, celebrul “Erdeesh” facuse deja inconjurul tarii. De atunci Unguru’ Bulan incanta publicul cu showurile de stand up comedy din toata tara .

Nicu Bendea inceput să înveţe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar şi din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă, însă posedă un umor autentic şi spontan. Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scenă în 2004, an în care a devenit membru al Trupei de Umor Comedica. Din februarie 2012 Nicu Bendea işi distrează şi binedispune telespectatorii cu emisiunea Tonik Show difuzată pe Transilvania Look.

Prețul unui bilet incepe de la 20 de lei ,iar abonamentele de la 80 lei si se pot achiziționa online de pe biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

Studentii posesori de Studcard beneficiaza de un pachet de reducere:la un bilet achizitionat primesc unul gratis.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!