Stand-up Comedy cu Sergiu si Andrei @ Casa de Cultură a Studenților

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Sergiu si Andrei @ Casa de Cultură a Studenților

by | Oct 22, 2016 | Stand-up Comedy

Festivalul internațional de Stand-up Comedy editia a 4-a prezintă:

Show de stand-up comedy cu Sergiu şi Andrei

Cei mai freshi prezentatori ai matinalului de pe Kiss FM, Andrei Ciobanu și Sergiu se vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru cea de a 4-a ediție FISC.

fisc-sergiu-si-andrei

Andrei Ciobanu s-a apucat de stand-up comedy la Cluj, unde a și terminat facultatea, devenind membru al trupei de comedie Comedica. După puțin timp, a fost contactat de Teo,Vio și Costel pentru a deschide un spectacol de-a lor. A trecut ceva timp de atunci și acum are și el comedianți în deschidere și un show matinal la Kiss FM împreună cu Sergiu.

Sergiu Floroaia este cunoscut pentru one-liner-e, parodii muzicale și apariții la TV, inclusiv pe Comedy Central Extra. Sergiu a început să facă stand-up la o seară de open mic la Cafe Deko în 2006. Acum ajuns cunoscut, împreună cu Sergiu, pentru viralele de pe Youtube și matinalul de la Kiss FM.

Prețul unui bilet incepe de la 20 de lei, iar abonamentele de la 80 de lei si se pot achiziționa online de pe biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

In deschiderea oficiala a celei de a 4-a editii a Festivalului International de Stand up Comedy, publicul clujean se va putea amuza impreuna cu tinerele talentele de la Semifinala 1 a Fisc Open Mic Contest.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!