Stand-up Comedy cu Toma, Natanticu’ si Micutzu’

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Toma, Natanticu’ si Micutzu’

by | Oct 22, 2016 | Stand-up Comedy

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy editia a 4-a prezintă:

Show de stand-up comedy cu Toma, Natanticu’ si Micutzu’

toma-micutzu

Toma Alexandru a filmat patru episoade de stand-up pentru Comedy Central Extra, a câștigat concursul King Gong la The Comedy Store din Londra și a participat la Edinburgh Fringe Festival – cel mai mare festival de comedie din Europa.

Simpaticul actor Cosmin NATANTICU pe care l-ati putut urmari jucand in trupa Divertis -“Serviciului Roman de Comedie”sau „Taxi Driver” vine la Fisc.

Cosmin Nedelcu aka `Micutzu` este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up, iar ca meserie de bază practică actoria. Micutzu este cunoscut din video-urile sale virale precum “Cine e grăsuța?” și emisiunile de pe Prima TV. Se descrie ca fiind “Tânăr, visător, fost medium, acum instalator cu mari speranţe pentru viitor, respectat în cercuri înalte, câteodată puţin spanchi, dar în general sociabil. Fost moderator la emisiuni cu tematică filosofică şi fost bodyguard la concerte de muzică simfonică”.

Prețul unui bilet incepe de la 20 de lei, iar abonamentele de la 80 lei si se pot achiziționa online de pe biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

Studentii posesori de Studcard beneficiaza de un pachet de reducere:la un bilet achizitionat primesc unul gratis.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!