Fapte vitejEȘTI @ Casa de Cultură a Studenților

Home $ Articole $ Fapte vitejEȘTI @ Casa de Cultură a Studenților

by | Nov 2, 2016 | Articole

Destinat copiilor cu vârsta peste 7 ani, și părinților lor.

Ce este frica? Ce înseamnă să fii curajos?
Odată înțeleasă, frica e mai mică, nu te mai poate copleși.
A fi curajos nu înseamnă a nu simți niciodată frica.

“Mi-a plăcut foarte tare. Si muzica și umbrele și fricile și borcanele și țipătul și oamenii mari și cei mici. Tot. Foarte tare mi-a plăcut și cum spuneau copiii Nuuu când erau întrebați dacă știau cate ceva. Cumva în 20 de ani energia aia faină plină de viață și curiozitate se transformă într-o tăcere ca un sloi de gheață. Bravo întregii trupe!” (Adina Bortă, psiholog)

Spectacol cu umbre, muzică, dans și sperieturi.

“Noi, adulții de pe scenă, cei care primim aplauze și suntem în lumina reflectoarelor, ne-am temut de aceleași lucruri de care se tem azi copiii din public, ba ne temem până în ziua de azi. Și ne vom teme și mâine, dar mai puțin.
Atunci când vorbești despre ceea ce simți, în loc să te despartă de ceilalți, fricile tale te vor apropia de ei.”

Plecăm de la frici ușor de recunoscut: frica de păianjeni, frica de apă, frica de întuneric și, după ce am recunoscut bine senzația, ne apropiem de fricile pe care mai greu le menționăm la întrebarea ” De ce te temi?”
Vorbim în imagini și muzică despre teama de a-i pierde pe cei dragi, teama de schimbare, teama de a greși, teama de a nu te integra între ceilalți, de a fi respins, teama că nu vei fi niciodată bun la toate, iubit de toți, copilul perfect, cu totul lipsit de orice defect.

fapte-vitejesti

Spectacol în limba română. Durata spectacolului 60 minute.

Bilete pot fi achizitionate online prin site-ul biletmaster.ro, standul de bilete de la Iulius Mall, Agentia Teatrală, si Casa de Cultură a Studentilor in intervalul orar 10-18.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!