5 centre SPA din apropierea Clujului unde să te relaxezi iarna aceasta

Home $ Descoperă Clujul $ 5 centre SPA din apropierea Clujului unde să te relaxezi iarna aceasta

Articolul a fost revizuit în decembrie 2023.

E tot mai frig afară şi nu mai ştim pe unde să ne ascundem. Deja am fost de vreo trei ori la cinema. Prin cafenele e călduţ, dar până şi poveştile cu prietenii ajung la un moment dat la un final. Dar unde am putea merge pentru o zi relaxantă, în care să lăsăm toate grijile într-un colţ al casei şi să împachetăm într-o valiză doar dorinţa de fugi pentru câteva ore de oraşul zbuciumat şi… costumul de baie?

Azi vă propunem 5 locaţii în care puteţi evada oricând simțiți nevoia. Piscină, saună, baie turcească, hai să vedem ce vă aşteaptă.

La Mesteceni a finalizat Locul cu Stări de Bine – un nou corp de clădire cu funcțiuni spa. Fiind o clădire independentă va deservi atât persoanele cazate cât și cele venite pentru câteva ore de relaxare. Accesul include: zona de piscină interioară încălzită și cu funcțiuni de hidro-aero masaj, masaj cervical și înnot contracurent, zone de relaxare cu șezlonguri interioare, saună finlandeză, șoc duș, saună umedă, zona de masaj, zona cu jacuzzi exterior încălzit, zona de lectură și odihnă. Înainte să le treci pragul, nu uita să-ți rezervi pachetul dorit aici.

Adresă: Sălicea, nr. 86 | Site, Facebook

Am pornit pe un drum lăturalnic şi uite aşa am ajuns la SunGarden Golf & Spa Resort. Centrul de Spa este împărţit în două zone: Spa Aqua Experience şi Spa Amedeea Paradise. Centrul de fitness, bazinul cu apă sărată, sauna finlandeză, fântâna de gheaţă şi multe altele, aici vă puteţi bucura de o gamă variată de servicii şi tratamente pentru a dobândi o stare de linişte şi confort.

Adresă: Strada Poiana Cerbului, nr. 1000, Baciu, Cluj  | Site | Facebook

Situat între localităţile Salicea şi Ciurila, la aproximativ 15 km de Cluj-Napoca, într-un cadru natural, ferit de agitaţia cotidianului, Centrul SPA Domeniul Regilor, este un alt loc potrivit pentru o evadare de weekend. Fie că alegem piscina cu apă dulce sau pe cea cu apă sărată, sauna finlandeză sau pe cea cu infraroşu, baia cu aburi sau cromoterapia, un lucru e sigur: vom ieşi de acolo ca noi!

Adresă: Ciurila, nr. 140 | Site | Facebook

La 7 km de centrul vechi din Cluj-Napoca, pe dealul Feleacului, ne aşteaptă Wonderland Cluj Resort. Piscina, jacuzzi, Hammam (baie de aburi/ saună umedă), masajele (de relaxare, terapeutice, de întreţinere sau anticelulitice) sunt doar câteva din surprizele care ne întâmpină. În plus, dacă vă număraţi printre cei care nu au învăţat să înoate când a fost vremea, am o veste bună: aici se organizează cursuri de înot pentru adulţi (dar şi pentru copii).

Adresă: Feleacul | Site | Facebook

Mergem puţin mai departe şi ajungem la Salina Turda, mai exact la Complex Balnear Potaissa, un mic paradis exotic. Suntem răsfăţaţi cu terapiile oferite aici, produsele folosite, aromele ce ne gâdilă simţurile şi ne bucurăm de oaza de linişte. Fiind situat în incinta Potaissa Hotel, acest centru SPA vă pune la dispoziție o piscină cu apă dulce, încălzită (28-30 grade), trei jacuzzi-uri, dintre care unul cu apă rece, două tipuri de saună (umedă și uscată) și o sală de fitness cu echipamente profesionale.

Adresă: Turda, Str. Republicii, nr. 6A | Site | Facebook

Sau poate te interesează 5 piscine interioare unde să te relaxezi iarna aceasta în Cluj.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!