Spații „user friendly” de închiriat pentru evenimente în Cluj

Home $ Descoperă Clujul $ Spații „user friendly” de închiriat pentru evenimente în Cluj

by | Nov 10, 2016 | Descoperă Clujul, Recomandări

Dezvoltarea personală este pe buzele tuturor zilele acestea. Și pe bună dreptate, ce poate fi mai fain decât să înveți într-o atmosferă prietenoasă?

Totuși, un trainer carismatic și o audiență entuziastă nu sunt îndeajuns dacă vibe-ul încăperii aduce a orele plictisitoare din școala generală. Așa că, iată 7 spații „user friendly” potrivite pentru crearea unui mediu propice evenimentelor de gen.

Deschidem lista cu un loc atipic pentru găzduirea de evenimente, dar care sparge din monotonie și induce o atmosferă copilăroasă și lipsită de griji. Ați ghicit, vorbeam de The Guild Hall, raiul pasionaților de board games și locul în care poate ieși la iveală copilul din noi. Pe lângă o colecție impresionantă de 140 de jocuri, aceștia propun spre închiriere două săli care pot deveni gazda evenimentului nostru și unde putem avea parte de internet de mare viteză, apă și băuturi calde la discreție, cât și avantajul locației de a se afla în zona centrală a Clujului (Samuil Micu nr. 4). Era să uit cel mai important aspect: acces la întreaga colecție de jocuri. Dacă această opțiune îți surâde, contactează-i pe cei de la The Guild Hall pe adresa [email protected] pentru a stabili toate detaliile necesare organizării evenimentului tău.

Cu cele mai mici tarife de închiriere, Biblioteca Județeană Octavian Goga pune la dispoziție o sală de peste 50 de metri pătrați, împreună cu sonorizare, video-proiector și calculator la prețul de 60 de lei/oră. Mai mult, închirierea unui spațiu cuprins între 20 și 50 de metri pătrați, dotat cu video-proiector și calculator costă 35 de lei/oră. O poți vizita pe Calea Dorobanţilor nr. 104.

Sigur ai participat măcar o dată la un eveniment organizat la Clădirea Casino din Parcul Central, căci este unul dintre cele mai apreciate spații culturale din Cluj. Are o capacitate de 150 de persoane și se află în administrarea municipalității. Astfel, pentru evenimentele culturale închirierea costă 100 de lei/oră, iar pentru cele de altă natură se va plăti 300 de lei/ oră. În prețul închirierii nu intră și logistica.

Un alt loc administrat de Primăria Cluj-Napoca este Turnul Croitorilor, de pe strada Baba Novac, nr. 2. Aici poți găsi o sală de 50 de persoane, care se poate închiria la prețul de 40 de lei pe oră în cazul evenimentelor culturale și 100 de lei pentru altele. Logistica trebuie achitată separat.

Pentru închirierea celor două spații poți trimite un e-mail la adresa [email protected] sau depune o cerere la Registratura Primăriei Cluj-Napoca, str. Moților, nr. 7, la parter, iar în 24 de ore ar trebui să primești un răspuns. Pentru evenimentele realizate în parteneriat cu primăria închirierea este gratuită.

La Salon B, deși pare a fi un loc total nepotrivit pentru un eveniment de business pentru că vorbim despre un designer-shop, cei care au gândit acest loc vor să readucă la viață ideea saloanelor de altădată, unde oamenii se adunau și făceau schimb de idei și opinii. Astfel, puteți face o călătorie în timp, în anii 1900, unde veți discuta despre realitatea virtuală și viitoare strategii de marketing, o antiteză în adevăratul sens al cuvântului. Pentru mai multe informații, contactați-i și veți primi toate informațiile necesare. Totodată, dacă în timpul conferinței vă îndrăgostiți iremediabil de o piesă de mobilier, puteți să o cumpărați la final și să plecați cu ea acasă. It is a win-win.

Fie că e vorba de întâlniri, traininguri, workshopuri sau conferințe, un posibil răspuns poate fi Cluj Hub, care a luat naștere în anul 2012 din dorința de a accentua importanța coworking-ului și beneficiile acestuia. Pe lângă spații de lucru, sunt oferite și săli de evenimente și conferințe. Astfel, închirierea sălii de evenimente, cu o capacitate de 70 de persoane, costă 330 de euro/zi. Sala de conferințe dispune de 150 de locuri și costă 450 de euro/zi. În ambele cazuri, este inclus internetul, cât și elemente ce țin de logistică, cum ar fi proiector, pointer, sistem audio, TV, flip-chart. Dacă ești interesat, le poți scrie aici sau pe adresa de mail și cu siguranță vei primi toate informațiile de care ai nevoie.

Deschis în 2011 ca un spațiu de birouri pentru freelenceri, Cluj Cowork a devenit treptat și un centru social. Așa că dacă vrei să organizezi un workshop, un seminar, o întâlnire, o prezentare sau un alt tip de eveniment, poți trimite un mail la [email protected], căci și ei merg pe politica de a personaliza oferta în funcție de necesitățile clientului. Strada este Republicii, nr. 14 și îi găsești acolo între orele 8 și 18.

Dacă mai știi alte spații „user friendly”, dă-ne de știre!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!