Revelion 2017 @ Fabrica de Bere Ursus

Home $ Articole $ Revelion 2017 @ Fabrica de Bere Ursus

by | Nov 29, 2016 | Articole

Înconjurați de oameni dragi, așa vrem să ne petrecem noaptea dintre ani. Așa că vă invităm la Fabrica de Bere Ursus să așteptăm împreună noul an, pe care-l vrem mai bun și mai îmbelșugat, la fel ca ultima noapte din 2016.

Pregătim bucate alese și băuturi rafinate, pentru toate gusturile, într-o atmosferă de neuitat.

Oferta de Revelion pentru o persoană este de 250 de lei și se achită, în prealabil, integral, la Fabrica de Bere Ursus. Aceasta include șampania de la miezul nopții și voucher de 100 de lei pentru băuturi. Bufetul suedez este inclus şi el în preţ şi extrem de variat, după cum puteţi vedea mai jos:

STARTER
Piept de rață afumat și chutney de mere/ Somon Gravlax/ Terină de ardei marinați cu vinete coapte și brânză de capră/ Creveți tempura / Pachete crocante cu legume/ Canapes cremă de brânză/ Piure de trufe și chives/ Asortiment de mezeluri italienești: bresaola, salsiccia, mortadella, prosciutto/ Brânzeturi tradiționale românești cu fructe și semințe uscate / Salată cu legume la grătar, somon afumat și dressing de iaurt/ Salată cu bresaola, mozzarela, roșii, busuioc, ceapă și crutoane/ Salată vegetariană cu năut, ardei copți, quinoa și mix de verdețuri/ Salată cu vinete coapte, roșii, sparanghel, feta și ceapă.

MAIN
Lup de mare cu mix de ierburi, lămâie și ratatouille/ Curry vegetal gătit la tagine/ Piept de rață cu infuzie de espresso și sparanghel la grătar / Pulpe de rață confiate cu sos de portocale roșii/ Purceluș de lapte la cuptor/ Costițe de porc marinate bbq, cartofi cu rozmarin.

DESSERT
Tartă de scorțișoară cu banane și faguri de miere / Prăjitură de caise cu migdale coapte și cremă de mascarpone / Brownies cu fructul pasiunii / Mini eclere, cremă de portocale și caramel cu rozmarin / Fructe proaspete.

HOMEMADE BREAD
Fougasse cu rozmarin.

revelion-2017

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!