Programul lunii decembrie la Reactor

Home $ Articole $ Programul lunii decembrie la Reactor

by | Dec 2, 2016 | Articole

Programul de decembrie al Reactorului sărbătorește reușitele anului: spectacole create în cadrul proiectelor de rezidențe Fresh Start și Drama 5, prima colaborare cu regizoarea Olivia Grecea, două noi producții ale cuplului de regizor-dramaturg Coldea-Ionescu, evenimente ale unor noi prieteni – Fluffy & Mr. Grey, precum și ale unor cunoștințe mai vechi: George Roșu și băieții de la Just Push Play.

Primul weekend începe cu un concert de muzică tradițională din America de Sud și Balcani, interpretat de doi tineri foarte talentați, Fluffy & Mr. Grey (aka Lisa și Iulian), și se termină cu Istorie subiectivă a fragilității, o reflecție melancolică și plină de umor a experiențelor care ne fragilizează.
A doua săptămână pornește optimist, cu vernisajul expoziției de ilustrații a lui George Roșu, Yeeei! În sfârșit ceva coerent., continuă într-o direcție diferită, cu via negativa, un spectacol despre individ și avatarurile sale, și se termină, poetic, cu Proteine fluorescente, punerea în scenă a eseului performativ scris de câștigătoarea Drama 5, Alexandra Pâzgu.
Programul lunii și, odată cu el, al anului, ia sfârșit cu energia spectacolului All over your face, realizat de o parte din rezidenții Fresh Start din această vară, cu întoarcerea la realitate din Refugii și hohotele de râs asociate cu Just Push Play!

Așa se încheie un an plin de evenimente și proiecte noi, de reluări, consolidări, evoluții, în grupul tot mai larg de artiști și public care formează Reactor de creație și experiment.

Reacțiile de 2017 sunt în pregătire!

reactor-decembrie-2016

Sâmbătă, 3 decembrie
FLUFFY & MR. GREY
Concert
Cu: Lisa de Meester și Iulian Mureșan

Duminică, 4 decembrie
ISTORIE SUBIECTIVĂ A FRAGILITĂȚII
Spectacol de teatru

Joi, 8 decembrie
YEEEI! ÎN SFÂRȘIT CEVA COERENT.
Expoziție de George Roșu
Vernisaj

Sâmbătă, 10 decembrie
VIA NEGATIVA
Spectacol de teatru

Duminică, 11 decembrie
PROTEINE FLUORESCENTE
Spectacol de teatru

Joi, 15 decembrie
ALL OVER YOUR FACE
Spectacol de teatru

Vineri, 16 decembrie
REFUGII
Spectacol de teatru

Sâmbătă, 17 decembrie
JUST PUSH PLAY
Spectacol de improvizație

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!