Hteththemeth & False Reality @ Hard Club

Home $ Articole $ Hteththemeth & False Reality @ Hard Club

by | Dec 5, 2016 | Articole

Trupa brașoveană Hteththemeth se întoarce în Hard Club, după aproape nouă luni de la lansarea albumului “Best Worst Case Scenario”, readucând muzica neumană și spectacolul neuman în fața clujenilor.

Premiați cu locul 2 la finala mondială a Global Battle of the Bands din Berlin și apoi reprezentând România la Wacken Metal Battle, Hteththemeth este considerată una din trupele cu cele mai interesante concepte, muzică și punere în scenă din România, sărind fără timiditate de la bossa-nova, blues, hard-rock și alte sonorități melodice și atmosferice până la death și black metal.

False Reality tocmai a lansat primul album full-length din carieră, numit “End of Eternity”, după o lungă așteptare de 14 ani de la ultimul material discografic, fapt datorat unei lungi pauze în activitate între anii 2003 și 2011.

De asemenea din Brașov, trupa își autointitulează stilul drept melodic death metal, fiind însă un melanj de death, black, doom și progressive cu accentul pus pe melodicitate, folosind atât voce growl, cât și voci clean.

Trupa promite un show încărcat de trăiri și emoții, prezentând atât noul album, cât și piese mai vechi, din prima perioadă de activitate.

hteththemeth-false-reality

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!