UBER și Disney își unesc forțele pentru o experiență “Rogue One: O poveste Star Wars”

Home $ Știri Cluj $ UBER și Disney își unesc forțele pentru o experiență “Rogue One: O poveste Star Wars”

by | Dec 14, 2016 | Știri Cluj

Fanii Star Wars își pot activa în aplicație efecte speciale, inspirate din film

Uber anunță un parteneriat cu Disney, prin care transformă cursele cu Uber într-o experiență desprinsă din Rogue One: O poveste Star Wars. Odată ce utilizatorii își activează opțiunea în aplicație, vor putea vedea efecte speciale inspirate de film și vor avea acces la conținut video exclusiv.

star-wars-uber

Mașinile din aplicația Uber sunt înlocuite de nave spațiale, iar utilizatorii pot vedea în aplicație secvențe din film în premieră.

Opțiunea este disponibilă până pe 18 decembrie în sute de orașe din toată lumea, inclusiv în București, Cluj, Timișoara și Brașov, chiar înainte de lansarea filmului în cinematografe.

Cum funcționează:
1. Deschizi aplicația Uber
2. Activezi cardul Rogue One: A Star Wars Story, vizibil în partea de jos a aplicației
3. Introduci destinația și te bucuri de drum

uber

Uber îi ajută pe oameni să ajungă la destinație ușor și în sigurață. Colaborarea cu Disney are rolul să transforme fiecare călătorie într-o experiență aparte, pentru zecile de mii de fani Star Wars din România și nu numai – a spus Irina Scarlat, Marketing Manager Uber România

Filmul intră în avanpremieră din data de 15 decembrie 2016 în toate cinematografele partenere și poate fi vizionat în 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos. Asocierea cu Uber vine din dorința de a surprinde în mod placut fanii universului Star Wars și de a-i aduce mai aproape de experienta cinematografică, oferindu-le acces la conținut exclusiv – a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film Romania, distribuitorul filmelor Disney în România.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!