Mergi gratis la cele mai tari festivaluri din Cluj, pe tot parcursul anului

Home $ Articole $ Mergi gratis la cele mai tari festivaluri din Cluj, pe tot parcursul anului

by | Jan 9, 2017 | Articole

Ne-am distrat bine vacanţa asta, dar revenim uşor-uşor la vieţile noastre de zi cu zi şi ne reluăm activitatea. Avem un an plin în faţă şi…ştiţi cum suntem noi, de vreo câţiva ani încoace, îl începem în forţă cu ClujLife Awards!

Va fi un an plin pentru noi, dar nu de muncă ne e frică. Ne gândim, dacă nu speriaţi, oricum uşor panicaţi la câte ore de distracţie avem în faţă anul acesta. Câte petreceri, câte festivaluri, câte ieşiri care nu mai vrem să se termine, câte amintiri vom aduna – întâmplări, poze, prieteni vechi şi noi, câte ore de dans vor fi în 2017? Poate calcula cineva? Dacă am şti contoriza cumva momentele acestea priceless, probabil le-am fi numărat noi, dar habar nu avem.

  • Câţi stropi de ploaie vor cădea peste Bonţida la Electric Castle?
  • Câţi eroi vor urca pe scena de la Untold Festival?
  • Câţi kilometri vom parcurge dansând prin pădurea Hoia-Baciu la ediţia aceasta a festivalului Mioritmic?
  • Cât de chill poţi fi la Smida Jazz Festival și cât de alandala la o petrecere day&night?
  • Câte zile vom locui în Parcul Central la Jazz in the Park?
  • Câte stele se vor vedea sub cerul înstelat de la MOX?
  • Câte petreceri Daydreaming vor avea soarele drept complice al paşilor de dans?

Nu avem noi de unde şti, noi ştim doar că vrem să fim acolo şi să ne bucurăm de fiecare clipă. Aşa că, ladies and gentlemen, premiul primei săptămâni la ClujLife Awards vă oferă acces la cele mai tari festivaluri şi evenimente din Cluj pe ~tot parcursul anului. Da, să fim siguri că staţi fără griji!

premiu-sapt1-cjlawards07

Păi cum, chiar o să mergeţi peste tot? Aproape. Pachetul ce va fi câștigat de unul dintre voi vă va oferi şansa să vă plimbaţi şi distraţi în următoarele locuri:

La Electric Castle, deci o primă oprire o facem la faimosul Castel Banffy din Bonţida. Aflat anul acesta la cea de-a cincea ediţie, festivalul îmbină diverse stiluri muzicale, precum rock, reggae, hip hop, muzică electronică. Nu uitaţi că voi l-aţi votat în anul 2014 la ClujLife Awards ca fiind cel mai bun festival de muzică din Cluj-Napoca.

The most amazing festival location. #electriccastle #banffycastle #ecmoments #amazing #location

A photo posted by Electric Castle Festival (@electriccastle) on

La toate petrecerile Alandala Summer 2017, că altfel nu simţim că e vară. Căci doar pe Dealul Feleacului se dansează ore în şir captivaţi de panorama oraşului, doar la Motel Gilău mergem fără să ne pese că nu e chiar aşa aproape de casa noastră şi doar în Parcul Central facem mai mulţi kilometri dansând pe ritmurile techno, nicidecum alergând.

Şi mai trebuie să ajungem şi la Jazz in the Park. Păi cum de ce trebuie? Pentru că avem acces gratuit la toate evenimentele pe bază de bilete din cadrul festivalului şi la ediţia aceasta se anunţă 100 de concerte, 7 zile de festival şi 12 locuri de desfăşurare.

About #jazz, #friends and a #greattime. #jazzinthepark #jazzcluj #cluj #clujnapoca #festival #hammock #green #light

A photo posted by Jazz in the Park (@jazzintheparkcluj) on

Mai stăm puţin şi pornim în excursie, în vârf de munte, înspre Valea Drăganului. Abonamentul la MOX vă aduce toate bucuriile pe care vi le-aţi putea dori într-o noapte de vară: leneviţi în hamac, dormiţi în cortul aşezat sub cerul plin de stele, muzica cântă, sunteţi fericiţi.

A billion stars resort. Photo Credit: @vizi_lightrider #mox2016 #mox #nightsky #stars #universe

A photo posted by MOX (@musicoutdoorexperience) on

Ne întoarcem pentru că avem intrare liberă la toate petrecerile Daydreaming Experience Summer 2017 şi nu le putem rata.

O zi mergem la Untold, festivalul care s-a născut şi crescut aici, la noi acasă, în Cluj. Doar în doi ani, Untold a ajuns cel mai mare festival din Europa de Est şi a câştigat titlul de Best Major Festival în cadrul competiţiei europene Festival Awards.

Happy national day, #Romania! ??? #1decembrie

A photo posted by UntoldFestival (@untoldfestival) on

După atâta dans şi aventură, să ne tragem puţin sufletul şi să ne bucurăm de abonamentul la Smida Jazz Festival, să respirăm aerul curat din afara oraşului, să ascultăm puţin jazz. Să fie linişte şi bine.

Odată cu trecerea anotimpului călduros, ne retragem în locuri mai…tomnatice. Şi ce bine ne va prinde abonamentul la Mioritmic: să fim doar noi şi muzica electronică în mijlocul pădurii (la marginea pădurii, să nu exagerăm), dansând de la scena Lirei până la scena Naiului, iar mai apoi spre cea a Cobzei. Şi tot aşa până-n zori.

Where the magic happens

O fotografie postată de Mioritmic (@mioritmic) pe

Iar mai apoi, mergem la… unde să mai mergem că am fost mai peste tot şi clar avem poveşti pentru o viaţă.

Suntem deja la cea de-a şaptea ediţie ClujLife Awards şi, cu siguranţă, cei mai mulţi dintre voi sunteţi familiari cu procesul de votare. În orice caz, dacă aveţi nevoie de o reîmprospătare rapidă a memoriei, aici aveţi regulamentul campaniei. Pe scurt, accesaţi clujlife.com/awards, completaţi formularul cu datele voastre personale, vă alegeţi favoriţii, iar la final nu uitaţi să daţi share pe Facebook. De ce? Pentru că avem premii cool ca acesta pe care vi l-am prezentat şi nu avem de gând să le păstrăm pentru noi!

E toată lumea pe fază? Începem să votăm la ClujLife Awards 07!

Update: Premiul săptămânii a fost câștigat de către Diana Popa.

diana-popa-awards07

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!