Horia Brenciu & HB Orchestra @ Euphoria Music Hall

by | Jan 13, 2017 | Articole

Fă ce-ţi spune inima şi vino să-l asculţi LIVE pe inegalabilul Horia Brenciu pentru prima dată în acest an la Cluj-Napoca, la Euphoria Music Hall.

Showman-ul urcă pe scenă alături de HB Orchestra, iar împreună vor oferi publicului un mix irezistibil de hituri internaţionale şi piese proprii.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV.

Împreună cu HB Orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului.

Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima”, “Hello”, “Inima nu vrea” şi “A naibii dragoste”.

Show-ul marchează şi 15 ani de Euphoria Music Hall şi este primul eveniment găzduit de club care vă aşteaptă în acelaşi spaţiu, dar mai încăpător, mai primitor, cu un bar în plus şi multe-multe surprize. Un “face-lift” pe măsura show-urilor ce vor urma.

Horia Brenciu & HB Orchestra

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/0o5Z” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Invitatiile au fost castigate de catre Elvadeanu Anca-Mihaela si Bogdan Marginean.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This