Săptămâna aceasta poți câștiga Geek Kit-ul de festival

Home $ Ale noastre $ Săptămâna aceasta poți câștiga Geek Kit-ul de festival

by | Jan 23, 2017 | Ale noastre

Parcă nici nu mă pot apuca de scris când ştiu că iar trebuie să vă povestesc despre cât de multe chestii tari vom face vara asta, cum ne vom mai distra şi de ce avem nevoie pentru a nu ne întrerupe nimeni şi nimic cheful. Şi asta pentru că lângă mine stau nişte cursuri încă neatinse, azi începe sesiunea, mai sunt vreo… câteva luni până încep petrecerile şi festivalurile, afară e tot frig şi lista poate continua.

Dar îmi iau inima în dinţi, uit de examene şi încep să mă gândesc la vară. Când vine vorba de ieşit în sezonul călduros, singura noastră grijă ţine de cum să ne îmbrăcăm cât mai confortabil şi mai subţire pentru a ne simţi bine în pielea noastră şi să nu murim de cald. În rest, mai suntem preocupaţi să avem borseta cu banii şi telefonul la noi. Şi parcă nimic altceva nu mai contează. Astea, voia bună şi gaşca de prieteni să fie cu noi şi o să fie sigur bine, aşa-i?

Totuşi, avându-le pe toate lângă mine, eu m-am trezit de câteva ori că-mi lipsea ceva.

geek-kit-eurogsm

Am avut ocazia să fiu martoră unor momente incredibile. La Untold Festival m-am trezit în faţa scenei de la Cluj Arena, înconjurată doar de fotografi, sub ochii mei era un spectacol pe care nu-mi venea să cred cât de bine îl vedeam. Nu se împingea nimeni în mine, toată lumea era preocupată doar de poze, eram pe coridorul ce lega the main stage de locul unde era controlat întregul show al luminilor, acea chestie mare din mijlocul stadionului, căreia mulţi nu-i înţelegeau rostul. Şi cea mai mare ciudă a mea a fost că eu nu am putut face nici măcar o poză bună la tot ce se întâmpla.

Doar dacă aş fi avut Action camera STK Explorer, ce este inclusă în geek-ul de festival pe care îl oferim săptămâna asta ca premiu la ClujLife Awards… Camera se poate folosi şi de la distanţă cu ajutorul aplicaţiilor special concepute pentru sistemele de operare Android sau iOS. Astfel, având telefonul sau tableta pe post de telecomandă, cu ajutorul tehnologiei WiFi, fotografiile şi videoclipurile se vor sincroniza automat. Devine şi o cameră de acţiune subacvatică cu ajutorul husei, OMG!

#untold #confetti #untoldfestival #concertphotography

O fotografie postată de Daniel Robert Dinu (@danielrobert_dinu) pe

De fiecare dată, la fiecare petrecere am fost, la fiecare festival, la fiecare ieşire cu prietenii, oriunde m-aş duce, ce să mai, mie îmi moare telefonul. Ar fi bine să fiu singura, dar mă îndoiesc că nu mai sunt şi alţii ca mine. Şi nu e vorba că ies din casă cu 35% baterie şi e normal să păţesc asta, ci îmi place foarte mult să fac poze, să postez pe conturile de Social Media, mă pierd de mulţime, dacă stau 30 de secunde la vreo coadă deja îmi scot telefonul şi încep să verific Facebook-ul, etc. Haideţi că ştiu că şi voi faceţi la fel…

De asta chiar m-am bucurat să văd pe lista acestui geek kit şi acumulatorul extern Puridea S2 10000 mAh prin care vă puteţi încărca nu doar terminalele mobile, ci şi tabletele şi a accesoriilor sau orice alt dispozitiv de 5V care se încarcă prin USB. Mai mult, are două porturi USB şi puteţi alimenta două dispozitive simultan. Are un design simpatic, nu ocupă mult loc în buzunar, nici nu-i simţi prezenţa. Doar absenţa se simte dureros de tare.

We have some places in our minds where we go back in time ___________________________ #alandala

O fotografie postată de ⠀A L A N D A L A ▼ (@alandala_events) pe

În drum spre Electric Castle, ni s-a stricat radioul la maşină. Mna, mergi acum până în Bonţida pe muzica roţilor pe şosea. Tocmai când parcă eram loviţi de un val de energie şi abia aşteptam să ajungem în faţa scenei, s-a oprit muzica şi uite aşa, nu ne-a mai luat valul. La fiecare ieşire pe lângă Cluj, chiar şi într-o simplă plimbare până la Tarniţa, mereu ni se părea că o melodie s-ar potrivi perfect în acea linişte deplină în care ajungeam. Unii ar zice că stricam momentul, mie mi s-a părut mereu că doar îl completam. Natura se desfăşura nestingherită în faţa ochilor noştri, sunetele ne eliberau de griji şi eram oameni noi.

Şi tocmai ce mi-a lipsit mie şi multor altora este inclus în premiul de săptămâna asta: un minidifuzor portabil Forever BS-600 Bluetooth cu Radio FM. Se aude clar, are un bass puternic şi e şi foarte fancy. Poate fi folosit prin funcţia Bluetooth, prin card de memorie sau ca radio FM, după cum probabil v-aţi prins din nume. Mai mult, bateria durează până la 8 ore, deci chiar nu trebuie să vă faceţi griji că aţi putea rămâne în linişte deplină dacă l-aţi încărcat înainte să ieşiţi din casă.  

They see me rowing.. ?? #tarnita #lake #firstdayofautumn

O fotografie postată de Sandra Maria (@sandra_maria28) pe

Într-un final, un obiect ce sper din suflet să nu vă fi lipsit niciodată, pelerina de ploaie. Pentru că nu întotdeauna socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg, poate aţi fost luaţi prin surprindere şi mai mult de jumătate din populaţia oraşului a avut nevoie de pelerine. Şi uite aşa au devenit de negăsit. Iar voi aţi devenit uzi leoarcă. But don’t you worry, îţi dăm noi şi pelerina şi eşti asigurat pe vara asta.

#electriccastle #ecphototeam #photocrew #rainingnight #festival #ec #wearethepeople

O fotografie postată de Adrian Varzaru (@adrianvarzaru) pe

Cameră foto, acumulator extern, minidifuzor portabil și pelerină de ploaie. Da, toate acestea formeaza Geek Kit-ul de festival oferit de EuroGsm, premiu pe care-l poți câștiga săptămâna aceasta! Am uitat ceva? Noi nu, aşa că nu uitaţi nici voi să votaţi la ClujLife Awards și să shareuiți link-ul pe Facebook.

Update: Premiul săptămânii a fost câștigat de către Monica Turlui.

monica-turlui-awards07

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!