Arômes Sociales – Tournée Nuit Sociale

Home $ Party $ Arômes Sociales – Tournée Nuit Sociale

by | Jan 31, 2017 | Party

iFuse impreună cu Nuit Sociale prezintă turneul de evenimente Arômes Sociales. Te așteptăm să explorezi un nou tip de petreceri în care muzica și atmosfera sunt cele mai bune pretexte pentru a întâlni oameni ca tine.

Rewind puțin – Nuit Sociale? Noul trend de evenimente exclusiviste cu caracter restrâns, destinate celor mai „cool” oameni din oraș și cu un portofoliu de evenimente care include locații neconvenționale precum Piața Amzei, Casa Universitarilor, Casa Oteteleseanu, hotel Cișmigiu și hotel Sheraton, dar și de pe litoralul Mării Negre-Shut Up Beach! din Mamaia. La un an și câteva luni de la debut, Nuit Sociale se poate mândri că a ajuns pe paginile celor mai mari reviste glossy din România-Elle, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar și A’ List Magazine, în secțiunea recomandări de weekend din cadrul Știrilor Protv, dar și pe micile ecrane a milioane de români, în cadrul Observator Special, pe Antena 1.

Fundalul sonor al evenimentului va fi asigurat de către DJ-îi rezidenți Nuit Sociale, Oktopus (Octavian Ionescu) și Nadoo (Radu Nicolaescu), cărora li se vor alătura Mr. Saxi, saxofonistul care a topit inimile bucurestencelor la Appetit Social și Akadela (Adela Neamțu), cea desemnată să încheie seară de către organizatori.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!