Fantasy CON. @ Mike’s Pub

Home $ Articole $ Fantasy CON. @ Mike’s Pub

by | Feb 5, 2017 | Articole

Dacă ești fan al Lord of the Rings, Game of Thrones și Pirații din Caraibe, sau poate Războiul Stelelor sau Deadpool, dacă ți-ai dorit vreodată să fi studiat la Hogwarts, iar personajul tău rupe în Skyrim, dacă îți plac COSPLAY-ul și LARP-ul și știi o droaie de vrăji în RPG-uri de masă (pen&paper), acesta e evenimentul ideal pentru tine!

Ce vei găsi acolo?

COSPLAY – Alege-ți personajul din sfera Fantasy/ Sci-Fi/ Gaming/ Benzi Desenate și dă-i viață! Cel mai reușit costum va fi premiat!

JOCURI – De la ora 19.00 încolo, poți să le rupi fâș… armura prietenilor tăi la JOCURI VIDEO, sau să pornești în aventuri unde viața îți atârnă de o aruncare de zar, în sala de RPG-uri PEN & PAPER! Bineînțeles, sunt binevenite și alte tipuri de jocuri!

TÂRGUL – Procură-ți costume, accesorii, bijuterii, hărți, obiecte decorative și poțiuni magice, create manual și în unicat de către entuziaștii locali ai universului fantastic!

TAVERNA – Distrează-te ca un zmeu, cu băutură bună, gașcă faină și muzică pe alese: POWER/ EPIC/ SYMPH/ PAGAN/ GOTHIC Metal și alte asemenea!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!