Andrei Doboș & danaga @ Atelier Cafe

Home $ Cultural $ Carte $ Andrei Doboș & danaga @ Atelier Cafe

by | Feb 24, 2017 | Carte

ANDREI DOBOȘ
scriitor, poet, România

Născut în ’84 la Turda, Andrei Doboș e unul dintre cei mai autentici și mai originali poeți ai noului mileniu. Debutează în 2007 cu volumul de poezie „mănăștur story” la Editura Vinea pentru care primește premiul Iustin Panța. În 2011 apare, la Casa de pariuri literare, volumul „Inevitabil”. După încă patru ani, poetul publică volumul „Valea Rea” la CARTEA ROMÂNEASCĂ – Editura. Recent, casa de editură „Charmides” îi tipărește ultima sa carte – „Spiro” (2016), nominalizată la premiile „Nepotu’ Lui Thoreau”.

DANAGA
muzician, România

Fiind unul dintre cei mai experimentali și mai inovativi muzicieni din Cluj, Danaga rămâne cunoscut pentru producțiile adunate în prima compilație a faimoaselor ‘Culese din Cartier’ editată, după cum bine știm, de Subcarpați. Albumul de debut ‘am n-aripi’ e o colecție de 17 povestiri despre alienarea hipsterului contemp-urban.

Îmbinând mai multe genuri (totul de la electronică la jazz, de la hip hop la house, dar și influențe folclorice), live-seturile sale includ nu doar elemente electronice, ci și acustice.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!