Targul International Tehnic @ Expo Transilvania

Home $ Articole $ Targul International Tehnic @ Expo Transilvania

by | Feb 27, 2017 | Articole

Targul International Tehnic, singurul eveniment de profil din Transilvania !
Editie aniversara, 25 de ani de targ tehnic la Cluj-Napoca

Daca editia 2016 s-a bucurat de succes materializat in participarea a 60 de companii din Romania, Elvetia, Austria, Germania si Ungaria care au prezentat cele mai noi si performante produse, tehnologii sau servicii care apartin domeniului tehnic, T.I.T.2017, doreste sa continue traditia celor 25 de ani de existenta a acestui eveniment expozitional.
Iata cateva noutati care au putut fi vazute si testate la T.I.T. 2016:
– Covorasele antioboseala de la Werksitz
– Sisteme electrice si pneumatice pentru insurubare-asamblare manuala, semi-automata si automata
– Celula robotizata Denso cu alimentator EYEFEEDER ( acest produs este foarte interesant si unic la nivel global, momentan patentat si produs de catre o singura firma din Romania
– Celula robotizata de sudare si una de manipulare. Acestea au fost gazduite in standul firmei Inno Robotics din Cluj-Napoca.

Desfasurata in perioada 21-24 martie, editia aniversara a targului va gazdui, pe o suprafata de peste 1500 mp, companii de top din tara si strainatate (Romania, Elvetia, Ungaria, Cehia, Anglia, Olanda si Germania) care vor prezenta ultimele noutati in domeniu industrial si anume: masini unelte de ultima generatie de prelucrare a metalelor, scule ,echipamente hidraulice si de sudura, roboti industriali,aparate de masura si control, automatizari etc.

Daca doriti sa fiti la curent cu performanta in tehnologie si aparatura de ultima generatie din Europa, va invitam sa vizitati Targul International Tehnic, la Expo Transilvania (21-24 martie 2017).

Program de vizitare:
21-23 martie – intre orele 10.00-18.00
24 martie – intre orele 10.00-16.00

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!