Big Belly: Home Delivery vs experiența în local

Home $ Articole $ Cum a fost la $ Big Belly: Home Delivery vs experiența în local

by | Mar 3, 2017 | Cum a fost la

Am rătăcit noi printre diverse subiecte în ultimele zile, interesante de altfel, și care ne-au provocat la mișcare și experimentat de lucruri noi, dar e timpul să ne întoarcem la una dintre temele noastre preferate. Nu de alta, dar s-ar putea să se creeze o situație de panică și să auzim pe la colțuri: ”Ai văzut că ăștia de la ClujLife nu mai scriu despre mâncare? Oare s-or fi săturat?” Ca să înlăturăm orice urmă de îndoială, vă spunem cu mâna pe tastatură că recomandările de localuri noi și cu cele mai bune preparate din oraș nu vor dispărea curând. Ne place să vă povestim ce am testat / încercat, poate vă inspiră și pe voi.

Azi vă spunem câteva cuvinte despre Big Belly. I-ați votat în cadrul ClujLife Awards ca cel mai apreciat #HomeDelivery, așa că noi le-am acordat premiul ”La Domiciliu”. Ați făcut clar faptul că vă place să vă fie livrată mâncarea direct acasă de către ei, dar am fost curioși și de experiența în local. Știți că au și un loc fizic (Calea Manastur #68) în care îi puteți găsi, nu? Așa că le-am făcut o vizită, ca să putem face o comparație între experiența din local versus Home Delivery. Un lucru e clar: mâncarea e la fel de bună, dar să vedem ce altceva am mai observat.

Oare ce avem noi aici ? #waiting #food #relax #time #bussiness #plan

O postare distribuită de Vivid Academy Nails (@vivid_academy) pe

În primul rând, ambele situații se lasă în general cu un moment de criză: criza de a nu ști ce să comanzi. Meniul este împărțit în câteva categorii care ar trebui să ne ajute să ne decidem mai ușor. Spre exemplu, te hotărăști să comanzi sau să mergi la Big Belly pentru că ai poftă de burgeri. Deschizi meniu, vezi că au și shaworma și sandvișuri. Hmmm… Dar au și meniuri cu aripi de pui sau cu piept de pui crocant, cu grătar sau cașcaval. Parcă acum vrei unul de ăsta. Paste, salate, ajungi la pizza. Evident, acum ai poftă de pizza. Și uita așa începi să rătăcești printre opțiuni, tot mai pierdut, tot mai afundat, nu mai știi ce vrei, te enervezi și zici că nu mai vrei nimic. Apoi te enervezi și mai tare și zici că le vrei pe toate. Te calmezi, eventual. Comanzi ceva la întâmplare. Oricum le voiai pe toate, nu poți da greș. Poate la voi decurge mai normal procesul de alegere, eu prin haosul acesta trec de fiecare dată.

????? #food

O postare distribuită de Bogdan A. Drăgoi ⚽️ (@bogdan13dragoi) pe

În ceea ce privește livrarea acasă, am deja un istoric cu Big Belly. Studentă fiind, am aflat încă din primele săptămâni de ei și mi-a fost recomandată cu toată încrederea pizza. Eu, la rândul meu, am dus vorba mai departe printre prieteni. E imposibil să fii student în Cluj și să nu știi de oferta lor, prin care îți comanzi o pizza, iar a doua o poți cumpăra la un preț mai mic.

Am comandat de nenumărate ori de la ei, niciodată, NI-CIO-DA-TĂ, nu am avut nicio problemă. Au venit într-un timp rezonabil, mâncarea era în perfectă stare, mereu caldă, mereu delicioasă, livratorii amabili, eu una am fost mulțumită. De asta am continuat să comand. Prețurile mi se par decente, un meniu cu burger este 25 de lei, primești și sos, și suc, meniurile cu pui se învârt în jurul sumei de 18-21 de lei, prețul mediu al pizzei este de aproximativ 21 de lei. Iar porțiile sunt mari, vă garantez că vă săturați. Puteți comanda prin hipMenu sau la nr de telefon 0740 808 207.

Burger lover ❤️ #burger #foodlover #junkfood #photooftheday #foodporn #foodaddict

O postare distribuită de Diana-Andra Morocăzan (@dianaandraa) pe

Acum, despre experiența în local. Poate nu ați aflat, dar de curând au reamenajat și locul arată chiar bine. Eu nu am apucat să merg înainte de această redecorare, așa că pot vorbi/scrie doar despre ce am văzut acum. Design-ul e chic, găsim pe un perete citatul care nu ne lasă nicicum să ne continuăm dieta – People who love to eat are the best people – regăsim combinație dintre lemn și modern, foarte la modă în ultima vreme, vă zic, chiar e simpatic! După ce am trecut prin veșnicul breakdown mintal pentru că nu știam ce vreau, am comandat un meniu mixt cu pui, cartofi prăjiți (puteam alege orez în loc de cartofi, dar n-am ales), suc și sos la alegere. În total, 21 lei. Nu am reușit să mănânc tot pentru că, așa cum am mai spus, băieții ăștia nu se zgârcesc cu porțiile. În rest, mi s-a confirmat că au și în local aceeași mâncare bună pe care mi-o aduc acasă, așa că nu pot decât să-i recomand cu toată inima.

Indeed ???????

O postare distribuită de Bodian Bianca (@bodianbianca) pe

Mergeți, încercați și împărtășiți păreri!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!