500 de femei lider își dau întâlnire în luna martie la Cluj

Home $ Știri Cluj $ 500 de femei lider își dau întâlnire în luna martie la Cluj

by | Mar 7, 2017 | Știri Cluj

Peste 500 de femei lider cu cariere impresionante şi experienţe de viaţă demne de scenarii de Hollywood participă la Conferinţa de Leadership Feminin The Woman, unde vor lua parte la workshopuri, dezbateri și prezentări despre antreprenoriat, leadership, educaţie sau tehnologie.

Femeile din România, dar şi din străinătate, se întâlnesc săptămâna viitoare la Cluj-Napoca, între 14 și 15 martie, pentru a-şi expune poveştile de viaţă şi a dezbate ce înseamnă să ai succes în carieră. De la sportive care au adus cinste României precum Gabriela Szabó sau Ana-Maria Brânză, până la femei de afaceri precum Măriuca Talpeș sau Camelia Şucu, fiecare speaker va susţine prezentări din domeniul său de activitate, tema principală a conferinţei fiind „Educaţia, puterea de a schimba lumea”.

The Woman, răspunsul unei nevoi
Organizatorii Conferinţei de Leadership The Woman, reprezentanţii Libero Events, susţin că încearcă în acest fel să ajute societatea să înţeleagă faptul că educaţia joacă un rol crucial în dezvoltarea noilor generaţii.

Reuşim de şase ani de zile să reunim femei de referință în domeniile lor de activitate care şi-au dovedit cunoştinţele în ani de muncă. Ne bucurăm că femeile care şi-au clădit un renume înţeleg nevoia de implicare şi doresc să dezbată teme care afectează sociatetea în care trăim. Anul acesta tema principală este educaţia. Am observat din datele furnizate de Uniunea Europeană că foarte mulţi tineri nu au parte de educaţie şi nici nu sunt angajaţi, iar acest lucru este foarte grav – au declarat organizatorii Conferinţei de Leadership Feminin The Woman.


Cine va participa la Conferința de Leadership Feminin The Woman?

De la femei de afaceri, jurnaliști, cercetători, arhitecți sau profesioniști în comunicare, speakerii prezenţi la conferinţă vor susține timp de două zile prezentări, workshopuri și dezbateri la Grand Hotel Italia*****. Prima zi a evenimentului va include workshopuri axate pe leadership, tehnologie, comunicare precum: Ce trebuie să ştii înainte să începi o afacere, Creier, tehnologie şi educaţie: ce trebuie să ştie oamenii de afaceri de azi? sau Procesul creativ din educație susținute de speakeri de renume precum: Monica Eugeniu (Managing Partner, learning about), Dania Selaru (Sales and Digital Transformation Adviser), Alexandra Crăciun (Communication Consultant), Mădălina Bălan (Managing Partner Hart Consulting) sau Olimpia Mesa (Fondator Book to Courses Online School and Instructional Design).

Printre cele mai faimoase femei care vor lua cuvântul în cadrul conferinţei din 15 martie se numără Măriuca Talpeș (Co-fondator Softwin și Bitdefender & CEO Intuitext), Cristina Mureșan & Theodora Cleja (studente Y13 la Transylvania College), Gabriela Szabó (CSR&Public Affairs Adecco), Ana-Maria Brânză (Cea mai bună spadasină din lume), Sînziana Maioreanu (CEO Aegon), Mihaela Călușer (General Manager Wens Travel), Stela Toderașcu (Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania&Moldova), Karina Ochiș (KO by Karina Ochiș), dar și speakeri internaționali precum Ella Bjorns (Educator&Speaker), Eleanor Tabi Haller-Jordan (Președinte&CEO The Paradigm Forum), Ludwik Sobolewski (CEO Bursa de Valori) sau Melissa Sterry (Fondator Bionic City).

Gala Premiilor The Woman pentru femeile lider
Finalul celor două zile de prezentări, dezbateri și workshopuri se va încheia grandios cu Gala Premiilor, care va fi prezentată de Raluca Anton (Managing Partner la PsyLife Clinic) și Dodo Mesaroș (a cărui voce clujenii o cunosc de la radio). Gala Premiilor The Woman are ca scop recunoașterea și promovarea femeilor implicate în acțiuni care ajută comunitatea și care au reușit să inspire și să își atingă obiectivele profesionale. „Premiile The Woman sunt acordate în baza cercetărilor realizate, iar printre criteriile de selecție enumerăm activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obținute”, au precizat organizatorii.

Conferinţa de Leadership The Woman va fi moderată de Dragoș Bucurenci, Communication Strategist&Public Speaking Coach la Khastalia Consulting. Începând din 2012, evenimentul se bucură de un real succes și a trecut testul timpului prin ediții cu o amploare tot mai mare de la an la an. Conferinţa are loc în perioada 14 – 15 martie, la Grand Hotel Italia*****, în Cluj-Napoca. În acest an, The Woman cuprinde două proiecte noi: revista digitală TheWoman.ro și platforma de mentorat Womentors.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!