Restaurante din Cluj care oferă reduceri de ziua ta

Home $ Articole $ Recomandări $ Restaurante din Cluj care oferă reduceri de ziua ta

by | Mar 14, 2017 | Recomandări, Restaurante

Am auzit că zilele de naștere sunt bune pentru sănătatea noastră. Cu cât mai multe, cu atât mai lungă viața, zic “studiile”, nu eu. Deci cred că e rost de sărbătorit aceste pastile anuale de longevitate, care ne fac atâta bine. Tocmai pentru asta am făcut o listă cu restaurante din Cluj care oferă reduceri de ziua ta și, spoiler alert, am găsit și două lucruri pe care eu una, orice aș face, nu le pot refuza: tort și reducere de 50 %.

Prima oprire o facem la Hugo – Restaurant & treats, la The Office sau City, unde sărbătoriții zilei primesc cadou 15% din nota de plată a mesei, în baza unei rezervări în prealabil și a cărții de identitate. Bineînțeles, nu mergem la Hugo numai pentru reducere, căci ar fi păcat ca odată ajunși acolo să ignorăm ambientul retro-chic al anilor ’70, la care contribuie designul, combinațiile de culori vii și muzica.

Ne pierdem în frumusețea restaurantului, însă numai până își face apariția mâncarea, căci după sosirea preparatelor, e dificil să ne mai concentrăm la altceva. Meniul este extrem de diversificat, deci, cu siguranță toți invitații vor găsi ceva pe gustul lor, fie că e vorba de salate, paste, pizza sau feluri principale în combinații originale de carne, sosuri și garnituri, ca File de dorada cu caponata de scoici si emulsie de proseco, cus-cus (35 RON).

O postare distribuită de Vlad (@vladberte) pe

Bucătăria chinezească este una dintre cele mai apreciate din lume, datorită preparatelor exotice, prezente într-o varietate de gusturi, arome și combinații. Shanghai Restaurant poate fi o incursiune de câteva ore în cultura orientală pentru tine și prietenii tăi, unde să gustați cu ajutorul unor bețișoare de bambus specialități ca tăiței sau orez în sosuri dulci, iuți sau acrișoare (22 – 33 RON). Unde mai pui că reducerea de 50% pe care ți-am promis-o se găsește tot aici.

Pentru a beneficia de ea trebuie să completezi la începutul lunii în care te-ai născut un formular disponibil aici și ulterior vei primi o invitație pentru maxim 4 persoane, valabilă pe tot parcursul lunii, pentru a-ți sărbătorii ziua de naștere la ei.

La Bricks este despre vinuri bune, jazz și preparate speciale adaptate fiecărui sezon, toate la pachet cu o atmosferă venețiană, căci restaurantul este situat în centrul istoric al orașului și se bucură de o terasă suspendată deasupra Someșului, unică în Cluj.

Pentru a face experiența zilei de naștere la Bricks cât mai savuroasă, pentru sărbătorit și invitații săi șampania este din partea casei, iar la final, nota de plată va conține un discount de 10%.

Știi cum se zice: i eat cake because it’s somebody’s birthday somewhere, exact așa fac și eu de fiecare dată când merg la Marty Restaurants, găsesc orice scuză ca să gust din deserturile lor delicioase: Cheesecake de toate aromele, Tarte Tatin, Lava Cake sau Carrot Cake (10 – 16.5 RON).

Vestea bună este că, în cazul în care ești sărbătorit, tu și invitații tăi primiți desertul gratuit, la o consumație de peste 40 de lei de persoană, iar dacă sunteți cel puțin 6 persoane, restaurantul vă face cinste de asemenea și cu șampania. Promoția este valabilă în toate locațiile Marty, așa că strânge gașca și mergeți să sărbătoriți unde vă este cel mai aproape.

Eu una nici nu știu care ofertă mi se potrivește cel mai bine, dar mai am timp să mă hotărăsc. Tu ce alt restaurant din Cluj cunoști care să ofere reduceri pentru zile de naștere?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!