6 cluburi în care să te distrezi în Cluj de luni până sâmbătă

Home $ Articole $ Recomandări $ 6 cluburi în care să te distrezi în Cluj de luni până sâmbătă

by | Mar 21, 2017 | Recomandări

Ne-am tot gândit noi ce am mai putea scrie azi, idei avem mereu, nu e asta o problemă, doar că vrem să vă treziți spunând: ”Asta ar fi o idee bună. Sau măcar de încercat.” Și cum știm că voi nu sunteți genul plictisitori sau care s-ar da înapoi de la o provocare, am zis: hai să petrecem toată săptămâna. Avem unde, avem cu cine, suntem tineri și în forță, de ce nu? Studenți, articolul este pentru voi. Vă băgați?

Ca o mențiune, lansăm provocarea doar pentru cei care nu au seminarii de dimineață, nu care cumva să petreceți până târziu și să nu mai auziți alarma de la ora 7. ?

Luni – Revolution Club
Revoluțiile sau rezoluțiile se încep în zilele de luni? Nu mai are nicio importanță sincer, singurul lucru care contează e că în Club Revolution, luni noaptea, fetele preiau controlul. Pentru că e Revo Girls, așa că avem fete la platane, fete în bar, fete pe ringul de dans, fete peste tot cause who runs the world? Girls! Pot veni și băieții, bineînțeles, doar că ei contribuie cu 10 lei la intrare, ups! Sunteți așteptați cu oferte speciale, băuturi gratis din oră în oră, un Revo Drink de bun-venit pentru fete și distracția de care nu sunteți deloc străini și de care mereu vă bucurați în acest club. Ready for a revolution, girls?

#nodescriptionneeded ?

A post shared by Bianca Andreica (@bianca.andreica) on

Marți – Club PHI 18
Nu trebuie să fii un geniu al matematicii sau un cunoscător al alfabetului grecesc ca să știi ce înseamna ”Phi”. Câteodată e suficient doar să știi unde e și când e petrecerea cea mai tare. Și cum fetele aduc toată voia bună, cea mai reușită noapte nu poate fi decât marțea, la Girls Night OUT. Filozofia lor spune că good girls go to BCU, bad girls go to PHI. Noi zicem că e loc pentru toată lumea, chiar dacă am auzit că devine destul de aglomerat uneori. Fetele au intrarea gratuită, iar între 12 și 1 primesc și un shot, să le stârnească cheful de dans. Băieții, 10 lei. Sorry, boys…

#party #girlnightout #happy ❤️

A post shared by Cosmina (@moco._c) on

Miercuri – Euphoria Music Hall
Nu știu… a mai rămas vreun student în Cluj care să nu fi mers la niciun College Party? Niciodată, ever? N-am prea crede. E prima petrecere la care mergi când începe studenția, e ca un ritual de formare, prima zi de facultate mai poate fi ratată, dar College Party, niciodată. Te vei întâlni aici cu toată lumea cu care vrei și nu vrei să te întâlnești, locul este foarte spațios și chiar și așa, mereu plin. 10 lei intrarea, fără discriminări, dar veți primi de 10 ori mai multă muzică bună, zâmbete și distracție.

’till the morning ?❤️?#music #musichall #cluj #viataincluj

A post shared by EuphoriaMusicHall (@euphoriamusichall) on

Joi – Caro Club
Și pentru că nu vrem să vă trimitem la încă o petrecere dedicată fetelor, haideți joi la Beer & Tequila party, în Caro. Seara asta e dedicată alcoolului. Și probabil regretelor, a doua zi, căci cu shot-uri de tequila și bere, cu siguranță nu vă veți trezi cu vreo dorință arzătoare să ieșiți la alergat sau ceva. Aveți intrare liberă cu Studcard și ESN Card pâna la ora 23.00 (la toate evenimentele din acest club, nu doar la acesta), iar mai apoi tariful este de 10 lei, both girls and boys. Zic cei de la Caro că la ei weekendul începe de joi, dar cred că nu au aflat încă că noi l-am început de luni.

Caro night out xD

A post shared by Borzási Aba Sándor (@borzasiaba) on

Vineri – The Shelter
După atâtea zile de petrecut, ne ascundem bine de tot ”la adăpost”. Găsim aici toate genurile muzicale de care avem nevoie la sfârșit de săptămână: indie, techno, new wave, rock alternativ, electro, trip-hop, mai spunem? Artiștii sunt mereu diverși, petrecerile la fel, atmosfera aceeași, care inspiră siguranță. Siguranța că poți fi tu, că ești liber să te distrezi așa cum îți place, că poți dansa cum vrei, că poți fi îmbrăcat cât de trăsnit posibil, că tot ce contează e ca tu să te simți bine.

Update: The Shelter s-a închis.

Sâmbătă – Spațiu Music Pub
Mai aveți voce după așa o săptămână? Aflăm sâmbătă, când facem karaoke toată noaptea în Spațiu. Dacă a mai rămas o ultimă suflare în voi, aici o pierdeți. Petrecerea începe vineri noaptea, pe ideea ca mergeți acasă și reveniți sâmbătă, cu forțe proaspete, dar cum voi ați avut o săptămâna mai… grea, zicem să mergeți doar o zi. Intrarea este liberă, în cazul în care ați rămas cu voce, dar fără bani. Dacă nu aveți chef de cântat, vă relaxați cu prietenii la un joc de fussball. Au ei masă și toate alea.

#shapeofyou #karaoke #caterinca

A post shared by Bajzat Alex (@bajzat_alex) on

S-a terminat, e duminică. Mergeți acasă și vă odihniți. Apropo, avem curajoși printre noi care ar urma planul acesta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!