#HomeDelivery: Cele mai bune opţiuni pentru vegetarieni

Home $ Home Delivery $ #HomeDelivery: Cele mai bune opţiuni pentru vegetarieni

by | Apr 3, 2017 | Home Delivery, Recomandări

Facem ce facem şi revenim la subiectul vostru preferat: ce şi unde mai putem mânca ceva delicios. Astăzi ne-am hotărât să vă prezentăm câteva opţiuni pentru vegetarieni, căci nu facem discriminări şi încurajăm orice stil de viaţă aţi alege să adoptaţi. Pe deviza “Liberté, Egalité, Beyonce“. Aşa că am pregătit pentru voi o listă variată de locuri de unde vă puteţi comanda mâncăruri pur şi simplu apetisante şi v-am recomandat ce am gustat noi mai bun şi mai vegetarian de la ei. Mereu am trăit cu impresia că vegetarieni se bucură cumva de nişte mâncăruri “altfel”. Parcă arată mai bine, sunt mai bune, preparatelor li se acordă acea atenţie pe care alte gustări, fiind gătite iar şi iar, nu o mai primesc.

Pam, pam, începem!

Să găsești opțiuni gândite pentru vegetarieni pe platformele de delivery nu mai este o misiune imposibilă. Ba mai mult de atât, găsești o gamă variată de preparate menite să îți satisfacă toate nevoile nutriționale. Cei de la Little Hanoi vin în autorul tău și îți pregătesc prânzul perfect pentru o zi în care nu aveți chef să gătiți. De la ei trebuie musai să încercați o porție de Phat thai cu legume. Un bol plin de nutrienți te va costa doar 28 de lei, iar gusturile te vor invita la visare. De asemenea, de pus pe listă sunt și tăițeii cu legume (sau noodles, cum vreți voi să le spuneți), mixul de legume picant, legumele în sos curry sau vinetele cu ciuperci. Pe scurt, există opțiuni potrivite pentru toate gusturile, chiar și pentru cei care se declară carnivori convinși.

Pentru specialităţi vegetariene mexicane, alegeţi întotdeauna POKKA Bistro. Iar pentru a vă convinge, vă dau doar două exemple, căci sunt suficiente. În primul rând, Burritos cu ciuperci, sos de fasole, salată verde, roşii şi caşcaval, alături de orez basmati, sos de roşii şi smântână, bun de te lingi pe degete, 20 lei. În al doilea rând, Cheese Fingers în crustă de alune, ce sunt practic nişte crochete de caşcaval în crustă, care sunt servite împreună cu cartofi prăjiţi şi sos dulce-picant de miere şi caise, 17 lei. Sos home-made, că nu ne jucăm aici. Au o secţiune dedicată doar vouă în meniu, unde au adunat toate preparatele vegetariene, aşa că intraţi şi comandaţi.

Chiar dacă atunci când spui Grande Pizza, există şanse să te gândeşti în proporţie de 99% numai la pizza, aflaţi că au colecţie chiar impresionantă de gustări pentru voi, pe care le găsiţi la secţiunea Vegetarian and vegan. Recomandările noastre? Clătitele din linte umplute, care pe lângă ingredientul principal, vă vor surprinde şi cu smântână de caju, sos de roşii, guacamole, tofu, salată verde şi valeriană. 12 lei, ieftin şi gustos. Dar pentru că e posibil să nu vă săturaţi cu atât, mai bine comandaţi şi Lasagna cu spanac şi ciuperci, care are în compoziţia ei un sos pur şi simpluuuuuu minunat. Sosul bechamel este o combinaţie de lapte de cocos, ulei de măsline presat la rece și nucşoară, care cu siguranţă va deveni preferatul vostru, dacă nu l-aţi încercat până acum. 22 lei, comanzi online sau îi contactezi telefonic?

Între paginile meniului generos de la Livada, era imposibil să nu găsim ceva demn de menţionat. De la secţiunea de aperitive ne-a făcut din ochi salata de vinete cu roşii şi focaccia, 26 lei, o gustare simplă şi rapidă pentru zilele când sunteţi pe fugă. Am răsfoit în continuare şi am găsit şi o salată vegană, cu tot ce trebuie: rucola, baby spanac, germeni, nucă, avocado, rodie, roşii cherry şi ardei, ingredientele ce ar face fericit orice vegetarian. 26 lei, worth it every penny. Pe aceasta vă sfătuim să o savuraţi îndelung, să vă bucuraţi de fiecare senzaţie pe care o simţiţi. Puteţi comanda direct aici.

Câteva opţiuni pentru vegetarieni găsiţi şi la HUGO , care de asemenea au o secţiune specială pentru voi. Noi am căutat însă mai bine prin meniu şi am încercat deliciosul piure de spanac, pe care vă sfătuim să-l serviţi cu mămăliguţă. Pentru că, la finalul zilei, mâncarea cea mai bună e aceea cu care am crescut la bunicii noştri, mâncarea cu gust de copilărie, simplă, dar delicioasă. Dacă chiar acum vi s-a făcut incredibil de poftă, puteţi comanda online aici.

Ştim că încă de la începutul articolului aşteptaţi o oprire la Samsara, aşa că nu vrem să punem paie pe foc şi poposim şi aici. Simple… healthy, vegetarian & raw sunt cele două combinaţii de cuvinte care descriu cel mai bine mâncarea de aici. Aveţi cu siguranţă de unde alegeţi şi bagăm mâna în foc că ştiţi meniul din scoarţă în scoarţă, căci Samsara este deja un loc celebru pentru bunătăţile pentru vegetarieni. Două recomandări avem şi noi: Green Burger-ul, 23 lei şi Parmigiano cu vinete şi mozzarella, 25 lei. Pe site-ul lor puteţi vedea şi informaţii nutriţionale despre fiecare preparat, un aspect destul de important dacă acordaţi o atenţie deosebită acestora atunci când mâncaţi. Întregul meniu aici.

Am păstrat ceva bun pentru final: Rawana – deserturi din al nouă-lea cer! Torturi şi tarte, batoane, bomboane, sucuri, this must be heaven! Nouă ni s-a pus pata pe batonul cu lavadă, 9 lei. Caju, fulgi de cocos afine, smochine, in, lavandă, lămâie, vanilie şi sare roz… yummy yum. Şi mai avem o mică plăcere nevinovată: bomboanele cu carob, în cazul cărora preţul variază de la 2 la 12 lei, în funcţie de gramajul ales. What a better way to end the day than with a small healthy treat? Comandaţi aici.

#rawana #rawvegan #desserts #delicious

O postare distribuită de Cofetaria Rawana (@rawana.ro) pe

Suntem curioşi, voi ce alte recomandări aţi avea pentru vegetarieni?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!