The Dignity Complex @ The Shelter

Home $ Articole $ The Dignity Complex @ The Shelter

by | Apr 4, 2017 | Articole

Sâmbătă, pe 6 mai trupa brașoveană de progressive metal, The Dignity Complex, lansează albumul de debut intitulat „Accede” în Club The Shelter. Invitați speciali sunt Perseverance.

The Dignity Complex este un proiect ambițios din Brașov ce abordează într-un stil propriu conceptul de metal modern, îmbinând calmul melodic cu pasaje poliritmice agresive. Atât actualii cât și foștii membri The Dignity Complex pot fi recunoscuți prin activitatea lor în alte proiecte românești precum Days of Confusion, The Thirteenth Sun, Deliver the God, Indian Fall, Black Water, QuantiQ.

Full-length-ul „Accede” a fost compus de membrii The Dignity Complex în perioada 2011-2016 și include atât numeroase influențe din zona metal, precum djent sau deathcore, cât și pasaje post-rock / atmospheric. Materialul a fost înregistrat, mixat, produs și masterizat de către Andrew Istoc, cunoscut ca fost membru The Dignity Complex / QuantiQ, împreună cu actualii membri ai trupei.

În prezent, The Dignity Complex au următoarea componență:

Tudor Costea – Voce
Teo Ardeleanu – Chitară
Tudor Constantinescu – Chitară
Alecu – Bass
Alex Hălmăgean –Tobe

PERSEVERANCE / modern metal / Brașov

PERSEVERANCE este o trupă ce poate fi încadrată în zona de avangardă a metalului din România. Stilul agresiv, structurile complexe și pasajele bine definite armonic și melodic sunt inspirate din progresivul modern, curent pe care trupa încearcă să îl ducă într-o direcție nouă.

PERSEVERANCE înseamnă:
Ioan Campian – chitară / voce
Marius Apostu – chitară
Adrian Nagy – bass
Ciprian Draghici – tobe

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!