#HomeDelivery: Cea mai bună pizza din Cluj pe care o poți comanda acasă

Home $ Home Delivery $ #HomeDelivery: Cea mai bună pizza din Cluj pe care o poți comanda acasă

by | Apr 5, 2017 | Home Delivery, Recomandări

Life motto: Forget about love. Fall in pizza. Și dacă în privința dragostei nu ne putem pronunța, când vine vorba de pizza, fiți siguri că avem câteva recomandări. Destul de multe, de fapt.

În ordine aleatorie, here they are!

Ok, poate nu e chiar aleatorie lista aceasta și ne permitem să ne punem favorita-n fruntea recomandărilor – cut & crust. În momentul în care decideți să comandați de la ei, trebuie să vă asumați ”riscul” că veți avea în farfurie o parte din istoria și tradiția regiunilor Lazio, Parma, Campania, Sicilia, Liguria și nu numai, că veți gusta frumusețea și măiestria culinară ale Italiei în cantități gândite special pentru bucuria ta. Mai precis, într-o pizza doar a ta sau într-o pizza de jumătate de metru, unde combini două feluri și împarți cu cine vrei. Yes, it is #thenewpizzaexperience. Totul este preparat după rețete tradiționale, scrise de un bucătar italian și doar cu ingrediente din Peninsula Italică. Comandă pizza preferată de pe site-ul lor sau de pe platformele de delivery, admiră tabloul din farfurie și savurează-l felie cu felie. P.S.: dacă mergi tu după pizza ai 30% reducere la pick-up.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de cut & crust (@cutandcrust) pe

Bineînțeles că Grande Pizza e printre primele opțiuni care îți vin în cap atunci când vine vorba de minunea aceasta în formă de triunghiulețe care formează un cerc. O fi faptul că apare cuvântul ”pizza” în denumire, iar când îl vezi pe lângă acel GRANDE, cine ești tu să spui ”nu” unei pizza de dimensiuni serioase? Meniul debutează direct cu ele, fără prea multe ocolișuri. Și ca să vă scutesc de o treabă, vă spun că au 51 de tipuri diferite de pizza, așa că baftă în a face o alegere rapidă. Din atâtea feluri, siguri nu rămâne suflet flămând în Clujul acesta, au opțiuni și pentru lacto-vegetarieni, iar prețul variază între 20 și 32 lei. Recomandarea noastră: Pizza Grande, căci orice făcut după rețete proprii trebui încercat! Puteți comanda online chiar de pe site-ul lor sau prin foodpanda.

 

#pizza #fan

A post shared by Grande (@grandepizza) on

Slice up, enjoy, repeat este filozofia celor de la Pizza Acrobatica, una foarte înțeleaptă dacă mă întrebați pe mine. Puține sunt situațiile în viață când nu puteți să vă înveseliți dacă comandați o pizza. Pizza and a good laugh with your best friend is cheap therapy. Și cu 30 de feluri din care puteți alege, noi totuși am găsit o recomandare pentru voi: Pizza Abruzzo, căci ne-au convins mozzarella bocconcini și uleiul aromatizat de trufe. Prețuri începând de la 20 lei, comandați direct aici.

 

De îndată ce pășești în Don Pasquale te vei simți de parcă ai plecat într-o vacanță în frumoasa peninsulă italiană. Dar având în vedere restricțiile actuale, chiar dacă nu prea poți să treci pragul acestui restaurant, poți încerca preparatele delicioase și la tine acasă. În meniul ofertant găsim și pizza, desigur, acestă mică delicatesă de origine napoletană după care ne trezim deseori suspinând, căci ”Ce poftă de pizza am”. Trebuie să știi că aluatul este preparat cu maia și majoritatea ingredientelor provin din regiunile Italei, astfel încât ai parte de o experiență autentică. Ai posibilitatea să alegi între 10 sortimente de pizza, iar noi îți reocmandăm să încerci Giallo del Vesuvio cu roșii cherry galbene și brânzeturi alese. Un alt lucru demn de lăudat este faptul că poți alege ca preparatul tău să aibă un blat clasic (rotund), ori sub formă dreptunghiulară și margini umplute cu mozzarella. Nu îți mai fac poftă, ci te las să comanzi direct de pe site sau de pe foodpanda. Prețurile încep de la 24 lei.

 

Pentru cei de la Pizzeria D`autore un lucru este extrem de clar: nu au 1+1 și un suc gratis, ci doar calitate, rețete italiene autentice și ingrediente naturale. Meniul lor este împărțit în trei secțiuni: Pizza Traditionali, Speciali și Calzoni e Dolci, iar de acolo… câte pizza puteți să vă închipuiți, atâtea au. Veți fi surprinși, căci pizza tradițională nu mai e ce a fost, ei având nume precum Bufala Dop, Tirolese și Maialona, iar cea specială e chiar… specială. De aici vine și recomandarea noastră: Pizza Afumincata, cu scamorza affumicata, un tip de brânză pur și simplu delicios. Prețurile variază între 24 și 39 lei, livrare gratuită în Zorilor, Andrei Mureșanu, Bună Ziua și zona centrală a orașului. Puteți plasa comenzile telefonic (0755052808) sau direct prin foodpanda.

 

A post shared by • LAURA ION • (@laura1on) on

O nebunie de gusturi și culori se regăsesc în pizza gătită de bucătarii Da Bobby. Poate nu mulți ați auzit de această pizzerie, mai ales dacă nu locuiți în Mănăștur, însă sortimentele pe care le găsiți în meniul restaurantului sunt o interpretare modernă a preparatelor tradiționale italienești. Ingredientele provin doar din țările de origine, așa că nu trebuie să vă îngrijorați de calitatea mâncărurilor. În zilele în care nu ați vrea să părăsiți confortul patului, aveți la îndemână posibilitatea de a comanda online de pe site-ul acestora sau prin foodpanda. Pentru o pizza veți plăti între 20 și 35 de lei, în funcție de ceea ce alegeți să plasați în coșul de cumpărături. Nu suntem noi în măsură să ne punem cu preferințele voastre, însă ne permitem să vă recomandăm o delicioasă Capriciosa, bună pentru pretențiile fiecăruia.

 

Cei de la Hugo nu și-au dorit prea mare tam-tam la secțiunea de pizza și pe deviza că simple is always better, au introdus în meniu doar câteva nume clasice. Margerita, Prosciotto cotto, Capriciosa, Salami, Diavola, Quatro stagioni, cu siguranță toate vă sună cunoscute și vă lasă gura apă. Cu prețuri variind de la 21 la 30 de lei, nu mai aveți niciun motiv și puteți comanda chiar acum o Quattro formaggi (recomandarea noastră). Chiar de pe foodpanda sau de pe Tazz by eMAG.

 

Salads & Pizza

A post shared by Hugo Restaurants (@hugorestaurants) on

Când Artizan Pizza s-a deschis la Cluj, noi nu ne-am putut abține și am mers să vedem care-i treaba, dar mai ales gustul, am povestit cu Adi Hădean și am scris aici cuvânt cu cuvânt. Așa am aflat că pizza aceasta este una îndelung studiată și pregătită pentru voi, fiind un hibrid între cea napoletană, romană și americană, iar aluatul este maturat 24 de ore. Cu un meniu simplu cu 17 opțiuni și prețuri între 19 și 25 de lei, nu ar trebui să fie loc de confuzie sau indecizii. Noi recomandăm totuși Pizza Artizan, nu de alta dar gustul oului de prepeliță în combinație cu roșii uscate și prosciutto cotto ar trebui să fie pe orice to do list before I die. Comenzile se preiau telefonic (0722784926) sau prin foodpanda.

 

#homemade #pizza #mozzarella #coppa #fatty #crispy #salsaverde

A post shared by @artizanpizza on

E o zi excelentă pentru pizza! Voi de unde comandați azi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!