Maya Jane Coles, în deschidere la Depeche Mode pe Cluj Arena

Home $ Știri Cluj $ Maya Jane Coles, în deschidere la Depeche Mode pe Cluj Arena

by | Apr 20, 2017 | Știri Cluj

Depeche Mode a anunțat trupele și artiștii care îi vor însoți în turneul mondial “Global Spirit Tour”. Pentru cele 21 de concerte în Europa, The Raveonettes, The Horrors, Algiers și Maya Jane Coles sunt cei care vor deschide show-urile.

Maya Jane Coles se va alătura britanicilor de la Depeche Mode în perioada 13 – 23 Iulie 2017, pentru concertele din Russia, Belarus, Ucraina, Polonia și în final în România, ajungând astfel la Cluj-Napoca pe Cluj Arena.

Deși vine din zona underground, Maya Jane Coles (DJ/Producător, 29 ani) a cunoscut un succes rapid și ușor atipic, cu o vizibilitate tot mai mare în ultimii ani și numeroase premii. Artista ajunge în premieră la Cluj-Napoca, după ce în 2015 a mai fost confirmată în apropiere, la a 3-a ediție Electric Castle.

Truly honored and excited to supporting such an iconic band that has influenced so many artists across different genres. – Maya Jane Coles

Singurele bilete rămase disponibile pentru concertul Depeche Mode din 23 iulie sunt la prețul de 251 RON (Categoria 3), 171 RON (Categoria 5) sau 131 RON (Categoria 6).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!