Horaţiu Mălăele @ Cinema Florin Piersic

Home $ Cinema $ Horaţiu Mălăele @ Cinema Florin Piersic

by | Apr 21, 2017 | Cinema

Update: Din cauza unor probleme tehnice, evenimentul se amana pentru 22 iunie

Ediție Specială este avanpremiera unui nou proiect marca Horațiu Mălăele. Maestrul ironiei și al hazului ascuțit va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, și de muzicianul Radu Captari.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă de la lacrima emoției la râsul în hohote.

Noul spectacol are la bază texte puternice, pline de emoție, pigmentate cu momente “Best of Horațiu”, culese din cele mai bune reprezentații ale actorului. Muzica special aleasă de Radu Captari și melodiile noi compuse pe texte ale lui Horațiu Mălăele, vor întregi acest univers în care veți trăi pentru o oră și jumătate.

Recitalul va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care Horațiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostază de actor, cât și în cea de regizor. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul Horațiu Mălăele – Ediție Specială de pe 18 aprilie, vor beneficia în mod gratuit de vizionarea peliculei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!