Miss Basarabia 2017 @ Club NOA

Home $ Articole $ Miss Basarabia 2017 @ Club NOA

by | Apr 21, 2017 | Articole

Vineri, 5 Mai 2017
EVENIMENT CARITABIL!
Invitat Special: Vanotek & Minelli

Grupul de Inițiativă Basarabeană – Cluj organizează concursul ,,Miss Basarabia”, ajuns la a 6-a ediție. Seara de 5 mai se anunță a fi una deosebită, organizatorii pregătind surprize de proporții. Ediția din acest an va fi una fantastică pentru că fetele pregătesc un spectacol excepțional. În concurs s-au înscris 21 dintre cele mai focoase basarabence, însă în urma preselecției doar 6 dintre ele au primit biletul de călătorie în marea aventură a curajului, ambiției și perfecțiunii.

Concurentele afirmă că au un scop comun, cel de a oferi o seară memorabilă și emoții de neuitat. În final, frumusețea, talentul și ambiția demonstrată în urma celor 6 probe de foc, vor desemna câștigătoarea acestei ediții.

Titlul de ,,Miss Basarabia – 2017” dă imbold oricărei domnișoare să își aprecieze propriile calități, titlul pe care îl va cuceri cea care prin carismă și zâmbet va fura privirile celor prezenți.

Femeia merită să fie admirată, iar ,,Miss Basarabia” are ca scop oferirea acestei posibilități, concursul în sine este o combinație dintre frumusețe și rafinament. Ori, basarabencele merită să fie admirate pentru că pot oferi tuturor emoții și o parte din sine.”

,,Miss Basarabia” e considerat a fi cel mai așteptat și senzațional eveniment al primăverii, plin de surprize, una dintre ele fiind invitatul special Vanotek, care va oferi un plus de culoare concursului, care va avea loc în Club NOA. Evenimentul va fi moderat de către basarabeanul Sașa Ciobanu și partenera sa Camelia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!