MiniGolf pentru EveryChild @ Golfee

Home $ Sport $ MiniGolf pentru EveryChild @ Golfee

by | May 2, 2017 | Sport

Dragi copii mai mari, jucători și viitori jucători,

Vă așteptăm la un minigolf și o faptă bună, tocmai în 8 mai, începând cu ora 19:00.

Taxa ta de înscriere, 20 de lei, va plăti meditațiile și sprijinul școlar la matematică și limba română în luna mai pentru 45 de copii de la Centrul de zi EveryChild.

Costurile noastre lunare sunt de 1.300 lei. Cu cât mobilizăm mai multe resurse, cu atât vom putea acoperi meditațiile și pentru următoarele luni. Noi avem centrul deschis și în vacanța mare.

De ce să faci o faptă bună?
Pentru că te face să te simți BINE, nu o zic cercetătorii englezi, ci sponosorii noștri. Și mai spun că e atât de bine, când te convingi că un copil care lua doar 3 poate să ia un 7. Și cel mai important: DEVINE ÎNCREZĂTOR că poate reuși!

Cum îi ajută FRCCF pe copii?
În centrul de zi, copiii, care provin din medii vulnerabile (probleme financiare, contexte familiale dintre cele mai grele), primesc ajutor la teme, participă la consiliere psihologică, își dezvoltă abilități de vorbire, scris, învățare și relaționare.

Copiii care iau parte la activitățile noastre sunt pe zi ce trece mai buni. 95% sunt mai încrezători în sine, iar 60% și-au îmbunătățit rezultatele școlare!

Regulile jocului ți le vom explica pe loc, trebuie doar să te înscrii. Vor fi și premii speciale pentru că sunt făcute de copii!

O echipă este compusă din 5-6 persoane, dar dacă nu ai exact acum încă 5 prieteni care vor, te poți înscrie și vom forma una la fața locului.

Dacă reprezinți o companie și plata va fi făcută de firmă, noi îți putem pune la dispoziție un contract de sponsorizare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!