Târgul de Turism Montan „Mocănița” @ Piața Muzeului

Home $ Articole $ Târgul de Turism Montan „Mocănița” @ Piața Muzeului

by | May 9, 2017 | Articole

Târgul de Turism Montan, Aventură şi Sporturi Extreme „Mocănița”, eveniment ce se desfășoară în acest an pe parcursul a trei zile consecutive, 12-13-14 mai 2017 în Piața Muzeului, se dorește a fi cel mai dinamic și interactiv târg turistic organizat de un ONG studențesc în Cluj-Napoca!

Membrii Organizației Studenților pentru Turismul Românesc doresc ca prin acest eveniment să faciliteze comunicarea dintre asociațiile şi firmele care promovează turismul montan, sportul extrem și activitățile mai extravagante şi publicul interesat de aceste activități.

Scopul nostru în ceea ce priveşte organizarea acestui eveniment constă în crearea unui mediu formal şi vizibil la nivel regional privind gruparea diferitelor entităţi (firme, ONG-uri, asociaţii etc.) în vederea creşterii notorietăţii în rândul publicului clujean a sporturilor / activităţilor montane, de aventură şi sporturi extreme. Ideea pe care ne axăm, şi anume nevoia oamenilor de aer curat şi de relaxare în medii propice, are drept rezultat perpetuarea tradiţiei “Mocăniţa” şi transformarea târgului într-un element de referinţă la nivelul turismului montan şi de aventură.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!