Zboară altfel @ Parcul Central

Home $ Articole $ Zboară altfel @ Parcul Central

by | May 23, 2017 | Articole

Vă invităm cu drag să participaţi la evenimentul “ZBOARĂ ALTFEL. #avioanedehartie DĂRUIEŞTE BUCURIE!” organizat de Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor Filiala Cluj (FDP Cluj) în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Cluj (FCC).

Evenimentul se va desfăşura în 1 iunie 2017, în intervalul 10.00-21.00 în Parcul Central din Cluj-Napoca şi este destinat în egală măsură celor mici şi celor mari. Ne vom bucura împreună de copilărie, vom construi împreună avioane de hârtie, vom organiza concursuri şi vă pregătim o tombolă cu premii şi surprize.

Ne-am propus, prin acest eveniment să mobilizăm şi resursele necesare pentru ca 30 de copii din familii defavorizate din Pata Rât să participe la activităţile din cadrul „Şcolii de vară” organizată anual de Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor Filiala Cluj.

Aceşti copii sunt susţinuţi cu greu la şcoală de către părinţi din diferite motive, mulţi dintre ei fiind la risc de abandon şcolar. Copiii au nevoie să continue procesul educaţional şi pe parcursul vacanţei estivale şi în acelaşi timp să se bucure de activităţi specifice vârstei lor.

Pe parcursul “Şcolii de vară” copiii îşi dezvoltă abilitățile de viaţă, vor dedica timp recuperării lacunelor şcolare, se vor bucura de “excursii” inedite (la restaurant, în parc, la salină) şi îşi vor explora creativitatea prin joc, desen, modelaj şi muzică.

Contăm pe participarea şi susţinerea ta! Educaţia schimbă viaţa copiilor din Pata Rât!

Cum te poti implica:
Participă la eveniment şi susţine cu o donaţie “Şcoala de vară” pentru 30 de copii din Pata Rât
Dacă nu poţi participa la eveniment, susţine “Şcoala de vară” cu o donaţie cu cardul sau transfer bancar.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!