5 idei de cadouri altfel pe care le poți oferi în perioada următoare

by | May 29, 2017 | Recomandări

Fără nicio legătură cu perioada în care ne aflăm, (mâine am festivitatea de absolvire la facultate şi în mai puţin de o lună e ziua mea de naştere) am decis să scriu un articol despre cadouri. Nu în caz că ar fi apropiaţii mei în pană de idei, ci aşa… pentru că mi se pare un moment potrivit să oferiţi şi voi ceva.

Când am fost în vizită la studioul recent deschis în Cluj, 3D Mini Me, şi am văzut acele MiniMe-uri ce transmiteau atât de multe, am realizat că în viaţa fiecăruia există câteva momente pe care am vrea să le păstrăm şi să le retrăim pentru totdeauna. Încă nu s-a inventat capsula timpului, nici cea care ne duce în trecut, dar nici cea care ne transpune în viitor, dar tehnologia 3D pe care o folosesc cei de 3D Mini Me are puterea de a imortaliza un moment perfect din viaţa noastră. Pe care nu-l păstrăm într-un album acoperit de praf sau pe un stick pe care îl pierdem. Ci îl plasăm cu mândrie pe propriul raft din casă. Sau în casa cuiva extrem de drag nouă. Fiecare dintre noi este unic, chiar dacă atunci când vine vorba de înfăţişare, se spune că am avea vreo câteva sosii pe globul acesta. Chiar dacă în fotografii mai poţi fi confundat, zâmbetul tău va fi recunoscut instant, iar un MiniMe reprezintă exact copia ta fidelă, ridurile de expresie din jurul gurii, ochii curioşi. Faceţi-le o vizită, veţi înţelege mai bine despre ce vorbesc.

Ok, dacă totuşi nu vă puteţi decide asupra unui moment esenţial din existenţa voastră pe care v-aţi dori să-l MiniMezaţi (să-l transformaţi în MiniMe adică), puteţi oricând alege varianta unui album. But please, don’t make it boring! Ştiu că există albume simpatice, cu fel de fel de modele şi coperte cu mesaje care merg la suflet, dar… cei de la Fotocolaj vă lasă să vă creaţi voi albumul, care e mai mult o FotoCarte. Alegeţi formatul, pozele, puteţi pune şi text, să nu cumva să uitaţi pe unde eraţi în poza aia. Arată foarte bine, mult mai interesante decât banalele modele pe care le găsim la toate colţurile. Check them out.

There is always something to be thankful for. #memoriesmadeeasy #fotocolaj

O postare distribuită de Memories made easy (@fotocolaj) pe

Dacă rămânem tot la ideea aceasta, cum că ne place foarte mult să primim cadouri în care să ne vedem pe noi sau pe cei pe care îi iubim, m-am gândit şi la cei de la Caricaturi la cornet. Am auzit prima dată de ei în cercul meu de prieteni şi încă de atunci mi s-a părut o idee foarte tare, pentru că implică viziunea artistică a caricaturistului. Desigur, keep in mind că o caricatură vă va înfăţişa prea rar ca un supermodel, ea fiind mai mult folosită pentru a aduce un zâmbet larg pe faţa celui care o priveşte. Mi s-ar părea o idee altfel să personalizaţi un termos cu un design atipic, mai exact, caricatura celui căruia i-l oferiţi. Ce ziceţi, i-ar plăcea? Eu zic că da.

Eu una sunt fascinată de arta aceasta a desenului, picturii şi tot ce se înrudeşte cu ele, motiv pentru care consider că şi o ieşire la un eveniment Acuarela Cocktails ar fi un cadou extraordinar. În primul rând, e altceva. Nu sunt bilete la teatru, nici la concert, nici la sărit cu paraşuta. Ci sunt o invitaţie la relaxare prin artă, unde în plus se poate savura şi o băutură care va completa perfect seara. Dacă încă nu sunteţi 100% convinşi că ideea e genială, citiţi aici cum e la un eveniment de-al lor şi ce vă pregătesc în viitorul apropiat. 

artsy with luv.

O postare distribuită de Melina B. (@melivonb) pe

Ieşind un pic din această sferă a artei, dar nu şi din cea a relaxării, ne-am gândit şi la un cadou „de sezon” – un hamac. Şi nu că am vrea să vă influenţăm decizia sau ceva de genul, dar hamacul #ClujLife e pretty cool. Albastru, cu un mesaj care vă va face să exclamaţi „Aha!” (Balance is the key of life), şi parcă mai comod decât toate pe care le-am încercat. Îl găsiţi în shop-ul prietenilor de la Daisler Print Shop.

Voi ce aţi alege şi ce alte idei aveţi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This