VIBE Fesztivál

Home $ Articole $ VIBE Fesztivál

by | Jun 8, 2017 | Articole

Borgore, Pendulum DJ Set, Chris Lawyer, Wellhello și mulți alți artiști din România și Ungaria vor concerta la festivalul de pe malul Mureșului între 6 și 9 iulie. Mai mult de 50 de artiști vor urca pe cele 4 scene (Magenta Stage, Yellow Stage, Blue Arena și Fabrica de Bărci) amenajate în spatele complexului Weekend.

“Tîrgu Mureș este un oraș universitar cu foarte multe oportunități de dezvoltare, dar cu puține programe culturale special organizate pentru studenții și liceenii săi. Dorim ca Tîrgu Mureș să revină pe harta festivalurilor din România și astfel să ajutăm dezvoltarea vieții culturale a orașului. Publicul țintă al festivalului nu sunt doar studenții și liceenii din Tîrgu Mureș ci și tinerii din toată Transilvania. Ideile a peste 150 de voluntari între 15-20 de ani ne vor ajuta în organizarea festivalului astfel încât să răspundem eficient nevoilor lor” – Rés Konrád, organizator principal.

Stilurile muzicale prezente vor fi EDM, drum and bass, dubstep, hip-hop, rock și multe altele. Pe lângă artiștii internaționali de renume (Borgore și Pendulum DJ Set), vom auzi artiști și din România (Koszika & The HotShots, Vecker, Friday Rehab, The Pinwheels sau DJ Shiver, Detour, Grid) sau din Ungaria (Riddim Colony, Brains, Margaret Island, Anna & the Barbies și mulți alții).

Un Festival Pass valabil pe toată durata festivalului costă 139 lei, dar pentru cei care vin cu toată gașca, au fost puse la vânzare bilete speciale 4+1 (la 4 bilete cumpărate, al 5-lea va fi cadou), promoție valabilă până la 20 iunie. Biletele de o zi sunt disponibile începând de astăzi, 8 iunie, la 49 lei și pot fi cumpărate online și offline

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!