YogaFest @ Parcul Central

Home $ Articole $ YogaFest @ Parcul Central

by | Jun 10, 2017 | Articole

Accesul la toate activitățile este liber!

Yoga este un stil de viață. Festivalul va prezenta aspectele teoretice, însă și pe cele practice, prin intermediul cărora participanții vor putea învăța despre însemnătatea yoga, diferitele tipuri de yoga și rolul fiecăreia, felul în care putem trăi în armonie cu noi înșine, cu ceilalți și cu natura și, bineînțeles, despre scopul ultim al practicilor yoga. Vrem ca acest festival să se adreseze oamenilor indiferent vârstă, religie, naționalitate sau statut social și să devină o experiență profundă care să lărgească perspectiva de la individualitate la universalitate.

Programul YogaFest se va desfăsura în zilele de 10 și 11 iunie în Parcul Central în zona hamacelor și va fi distribuită pe 5 zone: zona Hatha Yoga, Get Smart Area, Art Zone, Chill Out Lounge și Kids’ area. Între ora 13:00 și 18:00 în fiecare zona vor avea loc câte 4 ateliere diferite, de aproximativ o oră.

Fiecare seară se va încheia cu o serie de concerte în zona scenei din fața Casinoului cu trupe din Polonia, Ucraina, Norvegia și România.

Vă așteptăm cu drag!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!