Ce NU trebuie să ratezi la Cluj Never Sleeps 2017

Home $ Articole $ Recomandări $ Ce NU trebuie să ratezi la Cluj Never Sleeps 2017

by | Jun 12, 2017 | Recomandări

Clujul nu doarme, mai ales în perioada asta, așa că nu mai căuta scuze să stai în casă în weekend, chiar dacă ai examene, licență sau mai știu eu ce. Ia o pauză! Te așteaptă o noapte albă a culturii, moment în care orașul devine mai viu, mai dinamic și mai tânăr, iar arta, multiculturalitatea şi viaţa de noapte se contopesc în weekendul din preajma celei mai scurte nopţi din an.

Cluj Never Sleeps a ajuns la ediția a 4-a, iar la câte activități se anunță, ne-am gândit să vă dăm câteva sugetii care vă vor fi de folos în noaptea în care Clujul va sta treaz:

Must Be Blood în Piața Unirii
Pe scurt? Musical horror. Adica un soi de Faust pe ritm de funk, soul, blues şi r&b, o comedie neagră, plină energie şi umor. Începe de la 21.45.

Teatru în miez de noapte în curtea Institutului Cultural Francez
Știm că multora le place teatrul, multele spectacole sold-out din timpul stagiunii confirmă asta, așa că nu credem că o poveste intensă, tensionată, într-un decor romantic, nu te va atrage. Decât să le povestești prietenilor despre cum te-a marcat piesa asta, iar apoi aceștia să te tot bată la cap să-i duci și pe ei la teatru, mai bine îi inviți acum. Începe la 23:30.

Que sera, sera.

O postare distribuită de Rebecca Dunca (@rebeccadunca) pe

Tres Court – Scurtmetraje la Cinema Victoria
S-a terminat TIFF-ul, ți-ai dat destule filme. Sau nu? O selecţie a celor mai bune scurtmetraje din toată lumea s-ar putea să te facă să te tăvălești de râs timp de 3 ore. Începe la 19.00.

Omul Micro Macro la H33
N-ai fost încă pe Horea la numărul 33? O să găsești cel mai mare desen mural din România, iar sâmbătă îl poți admira din sezlong, pe înserat, cu muzică live lejeră pe fundal, cum va fi animat şi se tot transformă, te hipnotizează, te duce cu mintea în spaţiu… Începe la 21.00.

300 mp #omulmicromacro Cosmos Cea mai mare pictura murala din Romania ?? #lifeincluj #painting

O postare distribuită de Camelia Cotos (@cameliacotos) pe

Midnight Snack pe Str. David Ferenc
Ți-am mai zis despre el, ți-am dat și motive să “nu mergi”, ce altceva mai putem spune? De data asta vei descoperi o altă stradă și alți veciniÎncepe la 23.00

Midnight snack #clujneversleeps

O postare distribuită de Dan Kraepelin (@dankraepelin) pe

Făt Frumos din lacrimă la Palatul Telefoanelor
La retroproiecție cu privirea în sus și cu gura căscată vom sta cu toții, iar împreună cu Kero ne vom imagina desene murale imense. Începe la 22.00

Umbra pe noul pietonal din Piața Unirii
Cine ar putea să facă ceva interesant cu umbre pe timp de noapte? Crezi că vreo 20 de artişti care fac proiecţii, performance-uri, desene şi alte acţiuni pot să facă o treaba mişto pe o stradă întreagă toată noaptea? Te-ar tenta să te plimbi printr-un fel de muzeu contemporan adus în stradă în mijloc de noapte? Începe la 23.00

Stat/Cetăţean – Vlad Petri
O expoziţie de fotografie expusă pe paleţi în mijlocul pieţii, tocmai pe o tematică despre piaţă, oameni şi proteste? Parcă e un fel de Inception, priveşti fotografii despre mişcările de stradă din ultimii ani, aflându-te în Piaţa Unirii, locul unde te întâlneai cu prietenii ca să strigi tot felul despre lucrurile nasoale care se întâmplau. Cu ocazia asta îți vei aduce aminte că acum vreo jumate de an făceam plimbări de seară în grup pe străzile Clujului.

Ne vedem la Cluj Never Sleeps?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!